Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Norton Commando Specs

Norton er en motorsykkel produsent basert i Storbritannia. Selskapet produserer en motorsykkel linje som heter Norton Commando 961 motorsykler inkluderer 961SE, Cafe Racer og Sport modellen. De tre motorsykler har mange lignende funksjoner med noen små endringer som skiller syklene. Motor

Norton Commando motorsykler har en parallell-twin-motor med en tre-bærende sveiv, balanseaksel og push-rod ventilaktivering. Denne motoren har to ventiler per sylinder. Sylinderen diameter måler 3,46 inches og slaget er 3,11 inches. Motoren har en luft kjølesystem og en sveiv-sparken elektronisk tenning. Forskyvning for denne motoren er 961 kubikkcentimeter og kompresjonsforhold er 10,1-til-1. Drivstofftanken har en kapasitet på 4,5 liter.
Dekk

Fullt oppblåst, forhjulet av Norton Commando motorsykler er 4,72 inches bred og 3,3 inches i dybden med en diameter på 17 inches. Den bakre dekk er 7,09 inches bred og 3,9 inches i dybden når oppblåst med en diameter på 17 inches. Forhjulet har en reise på 4,53 inches mens bakhjulet har en reise på 3,94 inches. Felger mål 3,5-by-17 inches for forsiden og 5-by-17 inches for baksiden. Norton Commando 961 Sports har krom felger, har Cafe Racer svart felger og 961SE har BST karbonfiber felger.
Frame

Alle Norton Commando motorsykler ha en svingarm laget med dobbelt-sidig stål og en ramme av stålrør med en integrert oljetank. Den rake for disse motorsykler er 24,5 grader, stien er 3,9 inches og akselavstanden er 55,9 inches. For de 961SE og Sport modellene, er det forhjulsoppheng en 1,69-tommers Ohlins RWU med kompresjonsdemping og og justerbar forspenning. Norton Commando 961 Cafe Racers utnytte en 1,69-tommers Ohlins USD forhjulsoppheng som også inkluderer returdemping. De bakre suspensjoner for disse motorsykler er en Öhlins reservoar-stil, doble støtdempere med justerbar kompresjon, forspenning og kjørehøyde.
Egenskaper

Norton Commando 961SE og 961 Sport har styring med trippel-klemme lavere åk og fullt maskinerte billet åk. Norton Commando 961 Cafe Racers har svart eloksert billet åk for styring. Den 961SE er tilgjengelig i svart og gull farger mens Cafe Racer og Sport modellene er tilgjengelig i rødt og gull, sort og gull, sølv, rød og svart og gult og svart fargevalg. Disse motorsykler har en konstant mesh, fem-trinns girkasse og en 525 "O"-ring kjede endelige stasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111033.html

Previous:
Next:

motorsykler