Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan beregne en motorsykkel er Turn Radius

The svingradius (eller svingradius) av en motorsykkel er en av de mest sentrale aspekter av sin lave hastighet ytelse, spesielt der parkering og U-svinger er bekymret. Akkurat som med alle andre motorkjøretøyer, har svingradius alt å gjøre med akselavstand og hjulets svingradius, en kortere akselavstand og høyere vinkel tilsvarer en skarpere sving, og en lengre akselavstand og lavere vinkel gir et bredere sving. Du trenger
Kalkulator
Vis flere instruksjoner
en

Bestem sykkelens rattet vinkel på full venstre eller høyre lås. Du kan enten måle det direkte med en vinkelmåler eller bygging hastighet firkantet, eller du kan ta kontakt med sykkelens eiernes manual. Som et eksempel vil vi bruke en Honda Valkyrie, som har en 40 graders hjulet vinkel på full lås.
2

Trekk sykkelens svingradius fra 90 og deretter finne sinus verdien av den vinkelen. Sinus er en trigonomic funksjon som beskriver en vinkel i en rettvinklet trekant, hvis du ikke har en kalkulator med trigonometriske funksjoner, kan du finne sinus til en vinkel ved å skrive inn uttrykket "sinus av (antall) grader" i datamaskinens søk motor. Så vil vi trekke 40 fra 90 (tilsvarer 50), så finn sinus verdien av 50, som tilsvarer 0,766.
3

Del akselavstand, i inches, ved sinus verdien fra trinn 2, og deretter multiplisere med to for å få svingradius diameter, i inches. Vår Valkyrie har en 67-tommers akselavstand, så vi vil dele 67 av 0,766 å utlede en 87,46-tommers svingradius. Multiplisere med to, og du har fått en samlet svingradius på 174,9 inches, eller 14,75 meter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111034.html

Previous:
Next:

motorsykler