Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner et dekk fra en Harley-Davidson Ultra Classic

Fjerne et hjul fra en Harley-Davidson Ultra Classic touring motorsykkel kan være nødvendig for en rekke årsaker: En punktering kanskje trenger en oppdatering, eller erstatning dekk trenger installasjon , eller et hjullager kanskje trenger reparasjon. Uansett årsak, vil ta av bakhjulet på en Harley-Davidson Ultra Classic nødvendiggjøre oppjekking din Ultra Classic. Sikkerhet bør være målet for dette prosjektet. Ta deg god tid og forvente å bruke minst 30 til 60 minutter å fullføre denne oppgaven. Du trenger
Motorsykkel jack
Hex skiftenøkkel satt
SAE skralle satt
Gummiklubbe
Vis flere instruksjoner
Fjern forhjulet
1

Jack the Ultra Classic opp med en motorsykkel heis så forhjulet er ut av bakken.
2

Løsne begge festeanordningene på forsiden bremsekalippernes med en sekskantnøkkel. Ta ut disse festene og trekk bøylen opp og av bremsen rotoren. La caliper å nøye henge ved sin hydraulikkslange linje.
3

Løsne og fjern den fremre aksel mutteren med en stor SAE skralle. Tapp ut akselen med en gummihammer og plassere akselen på et rent og tørt sted.
4

Fjern hjulet fra mellom forgaffel. Du har kanskje å slippe luft ut av dekket for å oppnå dette.
Fjern bakhjul
5

Jack the Ultra Classic bakre ende opp med en motorsykkel heis . Løsne og ta til høyre saddlebag ved å slå de indre kausjon festene en kvart omdreining mot klokken. Flytt denne saddlebag borte fra arbeidsområdet.
6

Løsne og fjern bakakselen mutteren med en skralle. Tapp ut bakakselen med en gummihammer. Plasser akselen på et rent og tørt sted.
7

Trekk hjulet for å frigjøre den fra baksiden bremsekalippernes. Tillate hjulet å falle forover i den bakre svingarmen mot forsiden av motorsykkelen. Sett stasjonen beltet av skivene sine.
8

Fjern hjulet fra innsiden av svingarmen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106849.html

Previous:
Next:

motorsykler