Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kontrollere oljen i en 2005 Polaris Predator 500

The Predator 500 har vært en av de største modellene i Polaris ' all- terrain vehicle lineup , setter den direkte konkurranse med slike som Hondas 400EX og Yamahas Raptor 450 . Predator er 499 cc motor støttet seg på en tørr sump smøring system , som inneholdt sin oljeforsyning i en egen tank . Du bør sjekke oljenivået før hver tur , med peilepinnen festet til oljetanken er filler cap. Du trenger
Shop håndkle
Polaris Ytelse syntetisk 4 -takts olje
Vis flere instruksjoner
en

Flytt ATV til et godt ventilert område og park den på et plant underlag . Start motoren og la den gå i ett minutt , så stopper motoren.
2

Skru av oljetanken lokket fra venstre side av motoren og rengjøre den vedlagte peilepinnen , ved hjelp av en klut . Sett peilepinnen og skru lokket helt på plass.
3

Skru av tanklokket igjen og se på peilepinnen. Ideelt sett bør oljenivået være mellom de to linjene i sentrum av peilepinnen . Hvis oljen er under nedre linjen , hell to til tre gram av Polaris Ytelse syntetisk 4 -takts motorolje i oljetanken gjennom filler halsen . Kontroller oljenivået igjen og tilsett mer olje om nødvendig. Skru lokket på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111820.html

Previous:
Next: No

motorsykler