Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan en Supercharger arbeid på en motorsykkel

Forbrenningsmotorer konvertere kjemisk energi til kinetisk energi ved å brenne drivstoff og oksygen, ? Motorsykler er intet unntak . En kompressor strømmer mer oksygen inn i sylindrene hvor forbrenning inntreffer, noe som resulterer i en mer grundig brenningen av brenselelementet og mer kraft fra motoren . Prinsipp

Kompressoren anvender en kompressor for å trekke langt mer luft inn i sylindrene til motoren enn det som ville angi dem ved normalt atmosfærisk trykk ( som i tilfelle av en forgasser eller innsprøytningssystem ) . Det tillater det høyere partialtrykk av oksygen for å brenne brenselet varmere og mer fullstendig, noe som resulterer i mer av den kjemiske energi av brennstoffet som blir omdannet til kinetisk energi i de bevegelige deler av motoren .
mekanikk

kompressoren må drives for å fungere . Det er vanligvis koblet direkte til drivakselen av motoren ( i motorsykler som har en drivaksel ) , eller via et belte eller kjede i mer konvensjonelt drevne motorsykler .

Fordeler og ulemper < br >

Gasskompressorer øke effekten av motorsykkelens motor, noe som resulterer i større toppfart og akselerasjon . Noen av ulempene er større vekt på motorsykler med kompressorer, og kostnadene involvert i å kjøpe og installere en.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109532.html

Previous:
Next:

motorsykler