Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Pakk Lyddempere for YZ250

Yamaha YZ250 er en lett motorsykkel bygget for motocross racing. Den har en 249cc motor, skivebremser foran og bak og veier 227 pounds. Produsentens veiledende pris i 2011 var $ 7150. Lyddemperen systemet er ikke vei lovlig og består av et rør fylt med spesielle pakning som skal fylles på nytt etter 30 timers bruk. Du trenger
8mm socket
Soft klubbe
Stålbørste
New pakking kit
Høy temperatur RTV silikon
Ren klut
Vis flere instruksjoner

en

Fjern fire skruer fra fronten cap med 8mm socket og ta av front end cap. Det kan være nødvendig å tappe den fremre enden av lyddemper med klubbe for å få lokket av. Fjerne den gamle pakningen. Hvis det er nødvendig å fjerne den gamle emballasjen, fjern bakdekselet.
2

lyddemperen kjernen ut av emballasjen og rengjør den med stålbørste.
3

Sett lyddemperen kjernen inn i enden cap og skyv den nye pakningen kit over skjerf kjerne. Den nye kjernen kommer med et papir tube inni den. Fjern papirrøret. Lyddemperen kjernen bør være en tomme inni den nye emballasjen kit.
4

Slide lyddemperen kjerne og ny pakking kit inn i lyddemperen skall og skyv endestykket på plass. Kontroller at kjernen er sentrert innenfor lyddemper skall og trykk på endestykket med klubbe.
5

Påfør høy temperatur RTV silikon i skjøten mellom endestykkene og lyddemperen skallet. Dette vil holde vann ute av lyddemperen. Når silikon er jobbet inn i sømmen, tørke av overskytende med en ren klut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110978.html

Previous:
Next:

motorsykler