Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Ting å vite om en 750 Shadow

The Honda Shadow 750 er en populær cruiser motorsykkel for sin pris og spesifikasjoner. Kraftigere enn en forrett sykkel på grunn av sin større slagvolum, er Shadow 750 primært for erfarne ryttere. Hvis du ser på å kjøpe din første Shadow 750, er det noen viktige ting å vite om sykkelen før du tar skrittet fullt ut. Sykkelen kommer i to modeller som i 2009, Honda Shadow Spirit 750 og Honda Shadow Aero. Generelle spesifikasjoner

The Honda Shadow 750 2009 modellen er laget av en stålramme og plast kroppsdeler. Motoren, til tross for navnet, er faktisk 745 kubikk cm og er en firetakts v-twin type. Den har en 3,7 gallon gass tank, men ikke kommer med en advarsel mekanisme for når drivstoff er lavt. Overføringen er bare tilgjengelig i en manuell femtrinns versjon. Den har en elektrisk starter og en dobbel forgasser typen drivstoffsystemet.
Forskjell
p Det er få forskjeller mellom modeller som ikke er estetisk. De samme generelle spesifikasjoner gjelder for begge syklene. Det er imidlertid for mindre forskjeller i rammen. For eksempel sitter setet på Ånden på 652,8 mm fra bakken, mens Aero setet er på 657,9 mm. Videre har ånden ett stykke sete, mens den aero sete er en to-delt. Ånden har en litt høyere sylindervolum til vekt på 1,48 i forhold til Aero er 1.43. Til slutt, er Aero en tyngre sykkel med en £ 519,4 tørr vekt i forhold til Åndens £ 503,5.

Farger
p Med unntak av svart, de to syklene ikke kommer i samme farge. Fargen din preferanse vil dermed ha stor betydning for hvilken sykkel du ønsker å kjøpe. Ånden modellen leveres i perlehvit med sølv pinstripe, perle svart med rød pinstripe, og en blanding av godteri mørk rød og sølv metallic. Aero-modellen leveres i godteri mørk rød, svart med slangeskinn mønster, metallisk titan og hvitt, og en perle blå og metallisk sølv mix.
Vedlikehold

Honda stolt på å lage sykler som du kan ri uten å bruke mye tid på å arbeide ut The Kinks. Til hjelp i denne forbindelse på Shadow 750, begge syklene har solid state tenning og cam kjede justerbar som fungerer automatisk. Sykkelen kommer også med en 12-måneders garanti når du kjøper den ny.
Priser

De to syklene er samme pris. Både av de nyeste modellene (som i 2010) detaljhandel på $ 6999.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106802.html

Previous:
Next:

motorsykler