Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Adventure Motorcycle Training

Før du drar ut på en motorsykkel livs eventyr, kan det lønne seg å få opplæring for å forberede deg for den klebrige off-road situasjoner du kan komme over. Å vite hvordan man skal håndtere brolagt vil redusere risikoen for at du kommer av sykkelen og skade både deg selv og din dyrebare transport. Ferdigheter

Adventure riding er en helt annen dyret til vanlig on-road kjøring. Eventyr ryttere trenger å vite hvordan du skal ri på grus, pitted veier, skitt og sand, sammen med å ha ferdigheter som faller riktig og balansere clutch og gasskontroll for hvert miljø. RawHyde Adventures i California tilbyr en rekke eventyr kurs som bruker det meste BMW GS motorsykler og motorsykler kan leies for varigheten av kurset.
Nivå

Adventure motorsykkel Treningen er rettet mot ryttere som har erfaring med vanlig ridning og en god kontroll over sykkelen sin. De fleste kurs vil være vanskelig for nybegynnere, og de kan ikke få lov til å delta før de har oppnådd en rimelig ferdighetsnivå.

Kurs

kurs som tilbys spesifikt for eventyr motorsyklister er tynn på bakken i USA, så det kan være nyttig å gjennomføre andre kurs som tilbys i ditt område. Avanserte motorsykkel kurs vil dekke slike ferdigheter som avanserte bremsesystemer ferdigheter og hinder unngåelse. Alternativt vil off-road kurs kan du øve smuss-riding ferdigheter, men du må kanskje gjennomføre kurset på en enduro sykkel i stedet for din egen sykkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109033.html

Previous:
Next:

motorsykler