Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Juster Clutch på en 2006 Yamaha Midnight Star 1700

Yamahas Road Star Midnight cruiser bruker en vanlig kabel-opererte spaken for å aktivere motorsykkelens clutch. I motsetning til den hydrauliske koplingen fant på kriger modellene, tillater Road Star midnatt er kabel-systemet rytteren å justere kabelens stramming for å kompensere for eventuell strekking av kabelen. Justering kan også endre clutch engasjement punkt, slik at ryttere med forskjellige håndstørrelser til forhåndsinnstilt hvor langt clutch hendel må trekkes inn før engasjerende clutchen. Bare noen få grunnleggende verktøy for å utføre denne oppgaven, men regner med å bruke minst 15 minutter på jobben. Du trenger
Kombinasjonsnøkkel
Vis flere instruksjoner
Kontrollere Clutch Cable Tension
en

Trekk clutch hendel i litt til den begynner å trekke inn clutchen kabelen.
2

Legg merke til bredden av gapet mellom clutch hendel og clutch hendel abbor. Ideelt sett bør dette gapet være bredere eller smalere enn 1/8 av en tomme.
3

Slipp clutch hendel.
Justere Clutch kabel

4

Løsne den store runde mutteren på styret enden av clutch kabelen manuelt.
5

Juster kabelstrekk, ved hjelp av en kombinasjon fastnøkkel til å skru kabelen justering på enden av clutch-kabelen. Drei regulatoren med klokken for å løsne kabelen eller mot klokken for å stramme den.
6

Sjekk kabelen spenning på clutch hendel, ved hjelp av metoden vist i kapittel 1. Stram adjuster låsemutteren mot clutch hendel abbor hvis det er en 1/8-tommers gap mellom clutch hendel og abbor. Fortsett til neste trinn hvis kabelen spenningen ikke er satt på riktig gap.
7

Følg clutch kabelen fra styret til motoren for å finne regulatoren på kabelens midtveis punkt.
Side 8

Løsne adjuster låsemutteren igjen med skrunøkkelen.
9

Bruk kombinasjon fastnøkkel til å skru kabelen adjuster klokken for å løsne kabelen eller mot klokken for å stramme den.

10

Sjekk kabelen spenning på clutch hendel ved hjelp av metoden vist i kapittel 1. Stram adjuster låsemutteren igjen med skrunøkkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107802.html

Previous:
Next:

motorsykler