Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Harley-Davidson Heritage Softail Informasjon

The Harley-Davidson Heritage Softail Classic er en retro-stil motorsykkel med masse krom og ornamentikk, men lite av de fasilitetene som finnes på touring sykler laget for lange reiser. De motorsykkel appellerer til Harley-Davidson purister som foretrekker heftig kraft generert av Heritage Softail er Twin Cam motor og en sekstrinns girkasse som gjør det mulig for en komfortabel tur på lave turtall. Historie

The Heritage Softail er en del av FL serien Harley-Davidson motorsykler dateres tilbake til 1941 som inkluderte den berømte "knucklehead" og "flathodede" motorer. Den Softtail chassis ble innført i 1984 for å fange styling av 1940 sykler som var i ferd med å dukke opp i respons til tilstrømningen av japanske motorsykler. Den FLST Heritage Softail debuterte i 1986 med store teleskopgafler, og Heritage Softail Classic fulgte to år senere med vekt på retro-styling. The Heritage Softail ikke bare betalt hyllest til 1940-tallet styling, men også vist seg å være god markedsføring ved å fange baby boomer generasjonen iver for nostalgi. Selv boomers var ikke helt gammel nok til å ri på 1940-tallet veteranmotorsykler, begjærte de etter dem likevel.
The Look

The Heritage Softail har massevis av krom fra nesen til bak, piggdekk saltasker og en lav profil med høye styret. Den grunnleggende utseendet på Heritage Softail tilnærmet uendret frem til 2009 da Harley-Davidson tok elementer fra sine søsken, de FL Sotftail Cross Bones, som ga det en litt mørkere, hvis ikke truende, utseende. For 2009 inneholdt Heritage Softail en oval bremsepedalen, cat-eye dashbordet og halvmåne gulvbordene. Brede Whitewalls ble omtalt på Softail Deluxe modellen. Hjulene er stål-laced, men kan bestilles i laced aluminium som et alternativ. Speedometeret er montert på gasstanken og er utstyrt med en kilometerteller, trippteller, tankmåler, lavt oljetrykk lys og motor-displayet.
Størrelse
< p> 2010 Harley-Davidson Heritage Softail Classic sitter på en 64,5-tommers akselavstand og måler 94,5 inches lang. Det står 5,1 inches over bakken og veier £ 730. uten væske. Det sitter 27,1 inches høy ubelastet. Drivstoff kapasitet i tanken er 5 liter. Olje kapasitet er 3,5 liter.
Strøm

Motoren er en drivstoff-injisert, luftkjølt, kjede-drevet Twin Cam fortrenge 96 cubic inches (1584 cc). Sine bore tiltak 3,75 tommer, og slaget er 4.38 inches. Komprimeringsgraden er 9.2:1, og dreiemomentet er oppgitt til 92,2 fot-pounds. Kraften overføres via en sekstrinns manuell girkasse.
Resultatutvikling

The Heritage Softail Classic ikke funksjonen standard GPS, cruise control eller ABS-bremser funnet på konkurrentenes touring sykler (GPS kan bestilles som ekstrautstyr), men det håndterer godt over lang tid. Med høyere styret og bredere fordelt gulvplanker innført i 2009, har sykkelens ergonomi bedre enn tidligere modeller, og rytterens holdning er forbedret. Motorsykkelen får 35 MPG i byen og 54 på motorveien. Den 2010 Heritage Softail starter på ca $ 17000.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107207.html

Previous:
Next:

motorsykler