Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan legger jeg til Cheap Oppbevaring til en Kawasaki KLR 650?

Kawasakis KLR650 har vært et populært on-og off-road motorsykkel siden 1987, innføre mange ryttere til spenningen av eventyr ridning. Mens maskinen kan krysse skjulte skitt stier eller åpen motorvei, med unntak av den lille metall bagasjebærer bak setet, gir det lite i veien for bagasje bærer evner. Installere en billig tank og hale bag, samt et sett med salveskene, kan i stor grad øke allsidigheten til denne go-hvor som helst maskin. Vær advart: din KLR650 sin kjørelengde kan øke forholdsmessig på grunn av den ekstra moro leveres av dette prosjektet. Du trenger
Tank Veske | Saddlebags
Tail bag
Vis flere instruksjoner
en

Plasser tanken bag på drivstofftanken, sette neopren polstring på bunnen av posen fast på tankens overflate. Trekk bag skrudde bungee ledninger rundt på siden av drivstofftanken og hekte dem på motorsykkelens ramme. Rist posen litt for å teste sin stabilitet. Reposisjonere strikkhopp kroker, etter behov, inntil tanken bag er forsvarlig festet til bensintanken.
2

Lay midten klaffen på saddlebags på motorsykkelen bagasjebærer. Pakk saddlebags 'montering stropper rundt kantene på bagasjebrettet, slipping endene av hver stropp i sine løkker for å feste dem til stativet. Klipp hver stropp låsen på tilsvarende låsen på salveskene. Stram stroppene, etter behov, for å cinch de salveskene mot bagasjebrettet. Dra i poser litt for å teste deres stabilitet. Stram eller reposisjonere saddlebags 'stropper, som nødvendig, helt til de er godt festet til bagasjebrettet.
3

Place halen bag over bagasjebærer og midt klaffen på salveskene, innstilling av neopren polstring på bunnen av posen inn på risten. Trekk bag skrudde bungee ledninger rundt bagasjebrettet. Krysse ledningene over til motsatt side av rack og hekte dem på stativet. Rist posen litt for å teste sin stabilitet. Reposisjonere bungee kroker, etter behov, inntil tanken bag er forsvarlig festet til bagasjebrettet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107428.html

Previous:
Next:

motorsykler