Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

2007 Suzuki Hayabusa Specs

konkurrere med svært få motorsykler, er 2007 Suzuki Hayabusa 1300 en av de mektigste sport sykler i tilværelsen. Denne motorsykkelen er ikke for sarte sjeler, men fordi dens rene vekt og kraft gjør det ekstremt vanskelig å håndtere. Som Suzuki Hayabusa spesifikasjoner foreslår, kan det ikke være motorsykkel av valget med mindre noen har flere års erfaring ridning 600 og 1000 kubikkcentimeter (ccm) sport sykler. Motor og girkasse
p Som med alle japansk-laget sport sykkel, huser 2007 Suzuki Hayabusa en rekkefirer motor, noe som betyr at de fire sylindere er i en rett linje, som gir den klassiske høy pitch sport sykkel sutre. Som sykkel navnet antyder, er motorens slagvolum 1299cc, 300cc mer enn den allerede kraftige 1000 klasse av sport sykkel. 2007 Hayabusa bruker en kjede fra motoren til å drive bakhjulet - drivverket, og en sekstrinns girkasse gir motorsykkelløp evne. Motorens kompresjonsforhold - et mål på volumet i hver sylinder ved bunnen dødpunkt g. øvre dødpunkt-er en 11-til-1. Denne høy komprimering indikerer at en større mengde luft og drivstoff molekyler kan bli presset inn i en mindre plass enn i typiske motorer, noe som gjør motoren kraftigere samt krever høyere oktan bensin til å kjøre optimalt. Motoren tilføres drivstoff via et innsprøytningssystem og bruker en flytende kjølesystem.
Brake, hjul og oppheng

Motorsykkelen får sin bremsekraft fra en dobbel hydraulisk disk bremsen i fronten og en enkelt hydraulisk skivebrems på bakhjulet. I forhold til andre sport sykler, bruker Hayabusa store dekk for å støtte sin størrelse. En 120/70 ZR17 dekk foran og en 190/50 ZR17 dekk bak i bilen skape en større riding areal og bidra til å stabilisere sykkelen når lente seg over. Invertert teleskopgafler er på forsiden av sykkelen og la for Hayabusa å håndtere bedre enn motorsykler med standard sjokk, og baksiden er støttet av den typiske sport sykkel tosidig eller twin-sided svingarm. Både foran og støtdempere bak er fullt justerbar, slik at Hayabusa egnet som en racing sykkel fordi små tilpasninger er ofte nødvendig i racing.

Mål og vekt

Med en tørrvekt - vekten uten væsker eller bensin -. av £ 478, veier Hayabusa i ca £ 78. tyngre enn de fleste 1000-klassen sport sykler. Dens setehøyden er moderat på 31,7 inches, mens høyden, lengden og bredden på sykkelen er 45,5, 84,3 og 29,1 inches henholdsvis. Akselavstanden er 58,5 inches, ca 1 1/2 inches lengre enn de fleste 1000-klassen sport sykler. Dette gjør Hayabusa brukbart som en drag racing motorsykkel fordi det har en tendens til å holde forhjulet ned ved høye hastigheter.
Diverse

produsentens veiledende pris for 2007 Hayabusa var $ 11 149 i 2009. Dens drivstoff kapasitet er 5,55 liter, og tenning type, som med alle sport sykler, er digital. Fargealternativer for 2007 årsmodell var svart, rødt og blått.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109221.html

Previous:
Next:

motorsykler