Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Harley-Davidson Oil Cooler Installasjon

En oljekjøler er ikke et opsjonsprogram på en Harley-Davidson modell, men hvis du har økt dreiemoment og hestekrefter av motorsykkelen din, er det viktig å kjøle oljen, da disse endringene føre en økning i olje temperatur. En ettermarkedet oljekjøler er en enkel og effektiv tillegg til Harley-Davidson. Når du installerer oljekjøler, vil forsamlingen holde oljen regulert til normale driftstemperaturer. Du trenger
Aftermarket oljekjøler
Standard skiftenøkkel satt
skrutrekker
Locktite olje
Oil filter
Vis flere instruksjoner
en

Fjern boltene som holder spenningsregulator på plass med en skiftenøkkel. Spenningen vanlig ligger like foran motoren i mellom gulvbordene av motorsykkelen. La spenningsregulator å henge ned av kabelen som kobler den til motorsykkelen
2

Fjern oljefilteret for hånd -. Slik at oljen dryppe ned i et avløp pan. Separer halvdelene av oljefilter adapter som fulgte med ettermarkedet oljekjøler. Plasser den bakre del av adapteren på plass på 1-tommers låsemutter der du fjernet oljefilteret. Stram låsemutteren med en fastnøkkel til å sikre den bakre halvdelen av adapteren
3

Installer skruene -. Dekket med Locktite - med en skrutrekker for å koble den andre halvparten av adapteren til motorsykkelen.
4

Monter brakett følger med oljekjøler på mountingsskruene av spenningsregulator. Plasser bolten inn i den venstre side av braketten men trekk ikke på dette tidspunkt. Reinstallere spenningsregulator på de festemateriell og stram boltene med en fastnøkkel til å holde spenningsregulator på plass.
5

Sett jordledningen fra deres olje kjøler på bolten på høyre side av spenningsregulator. Plasser en mutter over stud og trekk til med en skiftenøkkel. Også stramme bolten på venstre side av festemateriell installert tidligere.
6

Installer og stram til med en skiftenøkkel maskinvare og skruer gjennom kryss-medlem og oljekjøler.

7

Installer oljen linjen følger med oljekjøler på filteret adapter og stram klemmene av slangen med en skiftenøkkel. Installere et nytt oljefilter.
8

Bestem lengden av olje linjen du trenger og klipp vekk overflødig og kast. Den andre enden av oljeledningen til oljekjøleren. Stram slangeklemmene med en skiftenøkkel.
9

Route den røde ledningen på oljekjøleren opp rammen til en svitsjet strømforsyning. Fjern frontlys ved å fjerne skruene som holder trim ring rundt frontlys med en skrutrekker. Trekk frontlys ut og koble den røde kabelen til den slått strømkilde etter at du har kuttet ledningen til passende lengde.
10

Sett frontlys og trim ring. Stram trimmeringen skruene med en skrutrekker.
11

Plasser oljekjøler dekselet over oljekjøler og skru til skruene som holder den på plass med en skrutrekker.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110842.html

Previous:
Next:

motorsykler