Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

1998 Polaris Magnum Spesifikasjoner

The 1998 Magnum 425 cc var en all terrain vehicle (ATV) utviklet av Polaris Industries i 1998. Selskapet er basert i Medina, Minnesota og produserer biler fra snøscootere til golfbiler. Polaris bruker USA-baserte produksjonsanlegg som betyr mest av deres produkter er helt amerikanske laget. Den første Magnum kom på markedet i 1995. Makt

I hjertet av Polaris Magnum er en firetakts motor, noe som betyr i alle veivakselen rotasjon de inntak, kompresjon, strøm og eksos hjerneslag inntreffer. Forskyvning - volumet feid av stemplene i en bevegelse fra øvre dødpunkt (TDC) til bunn dødpunkt (BDC) - er 25,9 kubikk inches. Motoren besitter fire ventiler som styrer eksosen. En flytende kjølesystem opprettholder motorens temperatur, noe som gjør at den ikke overopphetes og presterer godt. En ekstern reservoaret brukes for oljesmøring, dette er kjent som tørr sump. Levere drivstoff er jobben til en Mikuni forgasser. En automatisk overføring system med høy, lav og omvendt overfører motorens kraft til firehjulstrekk.
Mål

Chassiset er 77 inches lang, 46 inches høy og 46 inches bred, og sitter på en 49,8 tommers akselavstand. Forhjulene er 12 inches i diameter og bak hjulene måler 10 inches i diameter. Bilen har en svingradius på 65 inches. Når den har blitt tømt for alle sine væsker, som olje og gass, veier Polaris 595 pounds, dette er kjent som tørrvekten. Inkludert sine væsker, men kan Polaris lagre opp til 3,5 liter i tanken, har den en olje kapasitet på 2 liter og en 2,3 liter kjølevæske kapasitet. ATV har en front lastekapasitet på 90 pounds og kan holde 180 pounds på baksiden. Det kan taue opp til 850 pounds.

Bremser og fjæring

Bringe Magnum stoppet opp er opp til hydrauliske skivebremser med en mekanisk hjelpemotor fotbremsen . En Macpherson spankulere suspensjon system som gjør det mulig for 6,3 inches av reiser jevner ut humper i veien. På baksiden en progressiv sats svingarm gir en hånd, slik at for 8,5 inches av reiser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109152.html

Previous:
Next:

motorsykler