Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bygge din egen motorsykkel bagasjehyller

Du kan ikke bare dukke stammen på en motorsykkel når du trenger å oppbevare bagasjen. Installere en flat stativ på baksiden av motorsykkelen gjør bære bagasjen for stor for dine salveskene mye enklere. Bygning man er ganske enkel, da hovedvekten av strukturen er en solid, flatt stykke metall. For å sikre at ingenting faller av stativet mens du rir, trenger en leppe som skal legges rundt kantene. Formen av stativet er delvis bestemt av formen på sykkelen. Du trenger
Målebånd
papp
Marker
Metall
Plåtsax
Drill med metall bit
metallbrakettene
Bolter

Vis flere instruksjoner
en

måle plass bak setet. Stativet vil strekke seg fra baksiden av setet over fender og ut til sidene. Følg nøye med når du måler bredden på setet siden bagasjebrett vil bli kuttet for å passe rundt det.
2

Lag en mal av den planlagte bagasjen setet på en gammel pappeske. Den bagasjebærer bør være omtrent rektangulær form med et innrykket på en av de lengre sidene for å gi plass til baksiden av setet. Klipp ut malen og kontroller den mot baksiden av sykkelen. Justere formen og størrelsen på det før du er fornøyd med resultatet.
3

Trace omrisset av malen på et stykke solid metall. Skjær ut bunnen av bagasjebrettet med platesaks.
4

Skjær ut tre ekstra strimler av metall til bruk som oppreist lepper langs kanten av bagasjebrettet. Leppene bør den stå i ca 2 inches høy og strekker seg langs hele ryggen og begge sider av stativet.
5

Fest minimum tre metallbraketter til nedre kant av hver leppe (hjørner og mellomledere) . Pre-bore hull til brakettene så fest dem med skruer og muttere.
6

Sikre leppene til de ytre kantene på bagasjebrettet. Plasser leppene med brakettene vender innover langs kanten av stativet og merk plasseringen av braketthullene. Fjern lepper og bore hull for brakettene. Fest leppene til stativet med skruer og muttere.
7

Sett stativet på baksiden av sykkelen rett bak setet. Merk av plasseringen for boltene som skal feste stativet til sykkelen sin tilbake fender. Du trenger minst fire bolter satt opp i en firkant formasjon. Den nøyaktige formen på fender vil hjelpe deg å bestemme den beste beliggenheten for å sikre at stativet er stabil.
8

Fjern stativet fra fender og bore ut skruehullene. Sett risten tilbake på fender og merk plasseringen av skruehullene på fender. Bore ut hullene Deretter fester du bagasjebrettet til baksiden fender.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110087.html

Previous:
Next:

motorsykler