Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan rense en YZ250 luftfilter

I motsetning til tørt papir luftfilter patronene som brukes i de fleste personbiler, Yamaha rase motorsykler - det YZ250 i særdeleshet - bruker en våt-type luftfilter element. Denne type av luftfilteret er laget av skum og er mettet i olje. Dette gjør at elementet for å plukke opp de minste partikler, noe som er ideelt for de støvete forhold at denne typen syklusen brukes i. luftfilter av YZ250 din krever hyppige rengjøringer, som innebærer å fjerne elementet fra syklusen. Du trenger:
10-mm-kontakten
Ratchet
8-mm fastnøkkel
Liten container
Air filter rensemiddel
Foam luftfilter olje
Lithium fett
momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern bolten på plast nummerskiltet nær baksiden av hver side av setet med et 10-mm socket og skralle. Trekk rett opp på baksiden av setet og la den gli bakover i syklusen. Fjerne setet fra sykkelen for å eksponere luften boksen under.
2

Fjern bolten og skiven på enden av luftfilterenheten med en 8-mm fastnøkkel. Trekk luftfilteret rett opp og ut av luften boksen.
3

Slip skum filter element av plasten filter guide. Inspisere skumelementet for skade. Skift ut elementet, hvis det er revet eller har noen hull i den.
4

submerse skumplastfilter i en beholder halvfull av filter rengjøringsmiddel. Forsiktig kna filteret med fingrene for å fjerne skitt fra filteret.
5

Fjern skummet filter element fra løsemiddel. Klem overflødig væske - ikke vri den - fra element. Klem så mye væske ut av elementet som du kan, eller motoren kan være vanskelig å starte når elementet er installert.
6

Spray skum luftfilter olje på elementet. Presse ut eventuell overflødig væske fra filteret. Merk at elementet bør være helt mettet med olje, men ikke til det punktet at det drypper fra elementet.
7

Slip skumelementet tilbake over plastikk filter guide. Skyv hull i elementet over pinnen som stikker fra guiden. Påfør et tynt lag av litium fett på anleggsflaten av elementet der den får kontakt med inntak port i luften boksen, da dette vil gjøre en lufttett forsegling mellom element og inntak.
8

posisjon filterenheten inn i luft-boksen, slik at tappen stikker ut fra filteret guiden er satt inn i tilsvarende hull i luft-boksen. Sett på vaskemaskinen og bolten gjennom hullet i midten av elementet og guide. Trekk til bolten hånd, og stram det med en momentnøkkel til 1,4 fot-pounds.
9

Skyv setet på plass og stram festeskruene for hånd. Stram boltene til 17 fot-pounds med en momentnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111776.html

Previous:
Next:

motorsykler