Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Sync 750 F Karbohydrater

The Honda CB750F motorsykkel motor, og andre firesylindret, fire-forgasser motorer, krever hver motor sylinder å få samme mengde drivstoff og luft som de andre. For å oppnå dette, må du synkronisere hver forgasser. To-sylindrede motorer kan ofte bli synkronisert med lyd, men med fire-sylindrede motorer, er det for vanskelig å skille ved hjelp av denne metoden. Bygge en enkel manometer eller vannmåler, kan bidra til å forenkle denne prosessen og kan ha sykkelen kjører perfekt på kort tid. Du trenger
1/4-tommers klart rør, 25 meter
Utility kniv
Permanent markør
flaske vann
Plywood bord, ca 3 meter med en fot
Tape
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Fjern inntaket vakuum plug dekker på alle fire forgassere.
2

Kutt klar plastrør i 4 like lengder på 6 meter. Monter de fire rørene på en tre meter lang bord, med en fot av slakk i den ene enden og to meter på den andre. Alle rørene må ha samme lengde og festet til brettet jevnt ved siden av hverandre. Antall dem som 1, 2, 3 og 4.
3

Place endene av rørene på slutten av brettet med en fot av slakk slangen inn i en flaske fylt med vann.

4

Koble den andre enden av rørene til vakuum porter på hver innsugingsporten på hver forgasser. Sørg for at hver merket tube stemmer hver innsugingsporten.
5

Start motoren og la den komme opp til driftstemperatur. Legg merke til at nivået av vann som trekkes opp rørene fra flasken med vann. Ideelt sett bør nivået av vann i hvert rør være den samme, hvis det ikke er det, må du justere stoppskruen knotter. Forgasseren nr. 1 er basen forgasseren uten en justeringsknapp, alle andre forgassere bør settes til å matche den første
6

Juster stoppskruen på forgasseren nr. 2 til vannivået trukket gjennom. røret matcher nr. 1.. Gjenta dette trinnet med forgassere nr. 3 og 4. Nivået av differensiering mellom vannstanden i rørene bør ikke være mer enn mellom 2 og 4 inches. Når nivået i alle vakuumrør har stabilisert seg og er enda, har du ferdig synkronisere forgassere. Fjern rørene og erstatte vakuum portdeksler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111359.html

Previous:
Next:

motorsykler