Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sjekke oljenivået på en Yamaha Road Star 1700

Motor olje er avgjørende for driften av en Yamaha Road Star 1700 motorsykkel, kjøling og smøring av bevegelige komponenter innenfor motor og girkasse. Kontrollere oljenivået før hver tur er en god vane som kan hindre alvorlige problemer forårsaket av olje sult. Dessverre, med så mange varianter av 1700cc cruiser tilbys av Yamaha, finne ut hvordan og hvor du skal sjekke oljen kan være et problem. For å lette problemet, de fleste Road Star 1700 varianter bruke en peilepinnen plassert på motoren. The Warrior, derimot, plasserer peilepinnen under setet. Du trenger
Wood blokk
Rag
trakt
10W40 motorolje
Vis flere instruksjoner
en

Varm motorsykkelens opp i tre minutter , slik at det å tomgang på plass.
2

Stopp motoren og løft motorsykkel av støtten sin. Skyv en trekloss under stativ og hvile motorsykkelen på den slik at motorsykkelen er i hovedsak står rett i stedet for skjev.
3

Skru av tanklokket fra venstre side av motoren , mellom fremre og bakre sylindere.
4

Tørk av tanklokket er peilepinnen med en ren klut og sett den helt inn i motoren.
5

Trekk hetten og dets peilepinnen ut av motoren. Se på olje-merket på tuppen av peilepinnen. Ideelt sett bør oljen mark plasseres midt mellom "Full" og "fylle" linjer trykt på peilepinnen.
6

Bruk en trakt til å sakte helle en liten mengde 10W40 motorolje inn i motoren Hvis oljenivået er under streken. Kontroller oljenivået igjen, og legger mer olje som trengs for å øke olje-merket til midtveis mellom full og fylle ut linjer.
7

Skru av tanklokket på motoren. Hev motorsykkel av stativ og fjern trekloss. Hvil motorsykkel på stativ sin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107837.html

Previous:
Next:

motorsykler