Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

1948 indiske Motorsykkel Specs

Den rike historien til den indiske merkevare av motorsykler kan spores så langt tilbake som i 1901 da selskapet ble stiftet. De første indiske motorsykler var rettet mot racing bransjen. Indian også produsert motorsykler under første verdenskrig og var en stift sykkel produsert under andre verdenskrig også. 1948 markerte et viktig år for indiske så bortfallet av industrien begynte på grunn av en etterkrigs nedgang i salget. Indisk Sport Scout
p Som indisk trappet ned sin produksjon i 1948 på grunn av et forsøk på å kutte kostnader i innlegget verdenskrig økonomiske nedgangen, var det bare 50 indiske Sport Scouts produsert for racing industrien. 1948 Sport Scout, også kjent som den store basen Scout eller 648 Daytona på grunn av den vellykkede seier Floyd Emde i Daytona 200, ble produsert med en 44,72-kubikk-tommers (750 cc) V Twin Power-anlegget flatt hode Motoren er utstyrt med en tre-bolt mønster Linkert forgasser og kjørte på en tre-trinns girkasse. I løpet av denne tiden var det en mangel på bakre hjuloppheng og ingen bremser så syklistene brukt sine ben og føtter for å absorbere støt og slo sykkelen sidelengs for å stoppe. Denne sykkelen hadde også en stor olje kapasitet på grunn av sin store sump kastet bak i bilen. På grunn av det lave antallet av disse syklene som ble produsert og det begrensede antallet fortsatt rundt i dag, er dette motorsykkel betraktet som en vintage inndrives.
Indiske Chief og Roadmaster

indisk Chief var en vellykket amerikansk laget alternativ til sin rival Harley Davidson. 1948 Fabrikken produserte Chief var 100,5 inches i lengde og 40,5 inches bredt. Høyden av denne sykkelen var 50,5 inches. Akselavstanden på 1948 Chief var 68,4 inches. Dette er gjort for en solid maskin utstyrt med en 74-kubikk-tommers v-twin motor som var i stand til 85 miles per time og opp til 100 mph når det er fullt innstilt. The Roadmaster dressing ble lagt til Chief gi sykkelen 1300 cc i stedet for standard 1200 cc, og det hadde også en moderne teleskopisk hydraulisk gaffel. Den valgfrie oppgradering med Roadmaster var de ekstra krom to spotlights og håndtak samt saddlebags med krom nagler.
Importert britiske Sykkel
p Som et forsøk på å diversifisere og få salg, i 1948, bestemte indisk for å prøve seg sykler. Sjelden kjent tre-speed sykler ble importert fra Storbritannia og merket med den indiske merkevare. Dette arbeidet var ikke vellykket og svært få antall av disse vintage sykler er i omløp i dag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109989.html

Previous:
Next:

motorsykler