Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Bygge en Kawasaki Master Cylinder

Din Kawasaki motorsykkel er avhengig av en godt fungerende master sylinder til å generere og overføre hydraulisk kraft som driver sine bremser. En lekker eller skadet master sylinder vil minske dette hydraulisk kraft, noe som reduserer bremselengden på egenskapene til motorsykkel betydelig. Mens komplett utskifting av master sylinderen er den enkleste metoden, er det også mye dyrere. Som et alternativ, kan gjenoppbygge master sylinder med nye innvendige delene gjøres relativt enkelt og billig. Du trenger:
10-mm fastnøkkel
14-mm fastnøkkel
Brake rengjøring spray
seegerringtang
Låseringer
Container
DOT3 bremsevæske
Støvdeksel
Flat skrutrekker
Håndpumpe
O-ring
Ytre tetningshus
Piston
Tenger
Reservoir membran
Shop håndklær
Pipenøkkel og stikkontakter
Soft børste
Vis flere instruksjoner
en

Skru foran brems master sylinder væske reservoaret og tøm bremsevæske ved hjelp av en håndpumpe. Fjern den fremre master sylinder fra motorsykkelen. Bruk en pipenøkkel til å skru master sylinder er festebolter og trekke master sylinder vekk fra styret. Bruk en 14 mm fastnøkkel til å skru av banjo bolt fra slutten av master sylinderen og trekk av bremsen linjen. Tillate noen gjenværende bremsevæske renne ut i en beholder og tørk umiddelbart med en ren butikk håndkle.
2

Demonter master sylinder. Ved hjelp av en tang, løsne væske reservoaret er slangeklemmer og trekk reservoaret vekk fra master sylinderen. Fjern reservoaret kontakten på master sylinder, med en seegerringtang å fjerne den indre låseringen bak kontakten ytre tetningshus. Trekk kontakten, tetningshus og indre O-ring ut av master sylinderen.
3

Finn gummidekslet og skyv stangen under bremsehendelen. Fjern bremsehendelen er lås mutteren med en 10-mm fastnøkkel og skru spaken pivot bolt med en flat skrutrekker. Dra bremsespaken bort fra master sylinderen. Trekk støv og skyv stangen ut av master sylinderen. Fjern den indre låseringen med en seegerringtang og trekk stempelet ut av master sylinderen. Tørk umiddelbart bort eventuelle gjenværende bremsevæske med en ren butikk håndkle.
4

Rengjør master sylinder bolig med en brems rengjøring spray og en myk børste. Fjern eventuell skitt buildup på indre og ytre flater av master sylinder og tørk av med en ren butikk håndkle.
5

Sett inn et nytt stempel i master sylinder og fest den med en ny låsering. Sett inn den opprinnelige push-rod i master sylinder og dekker den et nytt støvdeksel. Sett på bremsehendelen, sette inn og stramme dreieskruen med en flat skrutrekker. Skru låsemutteren på plass og stram med en 10 mm fastnøkkel.
6

Forbered fluidreservoaret kontakt for installasjon. Plasser en ny ytre tetning dekselet over kontakten og erstatte den indre O-ring. Sett pluggen i master sylinderen og skru det fast med en ny O-ring.
7

Fest væske reservoaret til master sylinderen. Ved hjelp av en tang for å løsne reservoarets slangeklemmer, skyver slangen på master sylinder i kontakten. Bytt reservoarets gummi membran.
8

Sett master sylinder på motorsykkelens styret, ved hjelp av en pipenøkkel for å sette inn og stram master sylinder er festeboltene. Sett på bremsen linjen til master sylinder, med en 14-mm fastnøkkel til å stramme banjo bolt.
9

Fyll master sylinder reservoar med fersk DOT3 bremsevæske og luft bremsekretsen til luft fanget innenfor bremsen linjen har blitt fjernet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107311.html

Previous:
Next:

motorsykler