Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en Yamaha YZ450 sin Tannhjulene

Endre tannhjulene på en Yamaha YZ 450 er gjort for en rekke årsaker. Først installerer et sett med tannhjul med et annet antall tenner enn de lager tannhjulene endrer motorsykkelens girutveksling, effektivt og gir raskere akselerasjon ved lave turtall uten dyre motor modifikasjoner. Sekund, tannhjul slites ut under kreftene i dem av kjedet. Uansett, fjerne aksjen tannhjulene i favør av nye tannhjulene er en ganske enkel oppgave som krever svært lite i form av verktøy. Vent minst en time å fullføre dette prosjektet. Du trenger:
Stikknøkkel
14 og 22 mm kontakter
10 mm fastnøkkel
strikk ledningen
gummihammer
Tre blokker
6 mm umbraconøkkel
Tannhjulene
Høy styrke gjengelåsingslapp lim
Vis flere instruksjoner
Front Sprocket
en

Løsne bakakselen er lås mutteren med en 22 mm-kontakten. Løsne kjedestrammertappen låsemuttere på begge sider av svingarm med en 10 mm fastnøkkel. Plasser en dirt sykkel stativ under motor for å løfte bakhjulet opp fra bakken. Skyver du bakhjulet frem til å løsne kjedet.
2

Fjern socket boltene fra fronten tannhjulsdekselet på venstre side av motoren ved hjelp av en 6 mm unbrakonøkkel. Trekk dekslet til å avsløre den fremre tannhjulet. Trekk kjedet av tannhjulet. Fjern tannhjulet mutter og låseskive med en 22 mm pipe og trekk tannhjulet av motorens mellomaksel.
3

Skyv den nye tannhjulet og låseskive på mellomaksel. Skru mutteren på plass og skru det fast med en 22 mm-kontakten. Trekk kjedet over tannhjulet og montere motorsykkelen etter omvendt rekkefølge.
Rear Sprocket
4

Løsne bakakselen er lås mutteren med en 22 mm-kontakten. Løsne kjedestrammertappen låsemuttere på begge sider av svingarm med en 10 mm fastnøkkel. Løsne den bakre bremseklosser er bolter med en 14 mm-kontakten.
5

Plasser en dirt bike stå under motor for å løfte bakhjulet opp fra bakken. Fjern bakakselen er lås mutteren med en 22 mm-kontakten. Fjern den bakre bremseklosser er bolter med en 14 mm-kontakten. Løft den bakre bremsekalippernes av bakre bremse rotoren og suspendere den fra rammen med en strikk ledningen. Skyver du bakhjulet fremover og trekke kjeden utenfor bakre tannhjul. Trykk på bakakselen ut av svingarmen og bakhjulet med en gummihammer. Senk hjulet til bakken og fjerne avstandsstykker fra begge sider av hjulet.
6

Lay rattet på et par tre blokker, vendt mot tannhjulet opp. Ved hjelp av en 6 mm unbrakonøkkel, fjerne boltene fra bakre tannhjul. Trekk sprocket bort fra hjulet.
7

Legg den nye tannhjulet over rattet. Påfør en dråpe av høyfast gjengelåsingslapp limet til de gjengene på tannhjulet er festeboltene. Sett inn og stram festeboltene med en 6 mm unbrakonøkkel. Installere bakhjulet på motorsykkelen i omvendt rekkefølge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107409.html

Previous:
Next:

motorsykler