Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endrer jeg en YFZ450 Sprocket?

Den bakre tannhjul av en Yamaha YFZ 450 er utsatt for en stor mengde kraft som utøves av ATV kjøring kjeden. Over tid vil disse kreftene virker å avrunde eller forvrenge sprocket tenner, hindrer kjeden fra riktig å vri tannhjulet. Selv om den umiddelbare resultatet er tap av strøm på grunn av hjulet manglende evne til å spinne, vil et slitt tannhjul slutt skade kjedet. Skifte en utslitt kjeden er en ganske enkel, men tidkrevende oppgave som krever et lite utvalg av grunnleggende verktøy og en jack. Vent minst en time å fullføre dette prosjektet. Du trenger
Hylsnyckel 12 Ferieleiligheter, 14 og 22 mm støpsel
Tenger
Jack
10 mm fastnøkkel
Sprocket
Høy styrke gjengelåsingslapp limet

Vis flere instruksjoner
en

Løsne mutrene på venstre bakhjul ved hjelp av en 14 mm-kontakten. Fjern splinten fra slottet mutteren i midten av venstre bakhjul hub med tang. Løsne slottet mutteren med en 17 mm-kontakten. Løft ATV bakhjulene av bakken med en jack.
2

Fjern lug nuts fra venstre bakhjul med en 14 mm pipe og dra hjulet av huben sin. Fjern slottet mutteren fra hub med en 17 mm pipe og trekk navet av bakakselen.
3

Finn de bakre hub mutterne på høyre side av bakre svingarm, like bak bakbremsen rotoren. Løsne navet nøtter med en 12 mm fastnøkkel. Finn kjeden justerboltene på toppen av den bakre svingarm. Løsne justeringen bolt er låsemuttere med en 10 mm fastnøkkel. Slå justerboltene klokken med en 10 mm fastnøkkel til å løsne kjedet. Skyv bakakselen frem til å løsne kjeden ytterligere
4

Trekk kjettingen av bakre tannhjulet på venstre side av bakakselen. Fjern festeboltene fra bakre tannhjulet er brakett med et 14 mm-kontakt og trekk tannhjulet bort fra bakakselen.
5

Skyv den nye tannhjulet over bakakselen og inn på tannhjulet er braketten. Påfør en dråpe av høyfast gjengelåsingslapp limet til de gjengene på tannhjulet er festeboltene. Sett inn og stram festeboltene med et 14 mm-kontakten. Monter det bakre hjulet og navet i omvendt rekkefølge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107410.html

Previous:
Next:

motorsykler