Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan du monterer en Helmet Cam

Hjelm kamera, eller action kameraer, er små, høyteknologiske kameraer som festes til hjelmen for å spille inn en live-action video fra visningen av utøveren. De er oftest brukt i ekstreme idretter som ski, snowboard, terrengsykling og skateboarding. Hjelm cams la tilskuerne se handlingen fra førerens perspektiv. Mange hjelm kammene kan lett festes og fjernes, ved hjelp av borrelås, for å holde dem på plass. Du trenger
50mm bredde borrelås
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en sterk industriell 50mm bredde borrelås med lim på den ene siden. Disse kan vanligvis finnes på din lokale jernvarehandel. De kan også bli funnet på nettet hjelm fotobutikker.
2

Skjær en 4-tommers lang, soft-sided stykke 50mm borrelås. Fest borrelåsen på venstre side eller på toppen av hjelmen, legger den selvklebende siden ned. Trykk på borrelås med hånden din for å sikre at det er trygt å hjelmen.
3

Lay hjelmen kameraet på eller mot den myke ensidig borrelås på hjelmen. Plasser linsen på kameraet vendt fremover.
4

Skjær en 4-tommers lang stripe av den grove ensidig borrelås. Fest den grove siden av borrelås ansiktet ned og på toppen av kameraet, låst den til hjelmen. Trykk ned på begge på begge sider av stroppen for å feste borrelås sammen, holder kameraet på plass.
5

gi strøm til kameraet. Fest strømkabelen fra baksiden av hjelmen kameraet til batteripakken. Kabelen vil klikke på plass for å vise at den er sikker.
6

Slå på kameraet fra batteripakken å sørge for at kameraet er slått på og er funksjonelle.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107303.html

Previous:
Next:

motorsykler