Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

1998 Honda Super Hawk Specs

Honda beskrev 1998 Super Hawk som en sykkel som "grep essensen av hva amerikanerne vil ha i en stor, sportslige V-twin. Den karakteristiske lyden og følelsen som gjør en V-twin virker levende." Motorsykkelen kom i rødt. Ingen andre farger ble tilbudt. Motoren

The twin V, fire-takts motor fortrenger 996 kubikkcentimeter og utvikler 110 hestekrefter ved 9000 rpm og 70,8 fot-pounds av dreiemoment ved 7000 rpm. Honda ga det største forgasser og ventiler i Honda historie. De store ventiler og forgasser gi sykkelen en toppfart på 158 miles per time, men senker gass kjørelengde. Motoren par med en seks-trinns girkasse og er avkjølt av en flytende kjølesystemet med sidemonterte radiatorer i stedet for de vanlige frontmontert seg. Honda sa at siden montering unngår problemet med "dødpunkter" støtt foran montering.
Frame, Suspension System og Dekk

Motoren utfører en aktiv rolle i stabiliteten og stivheten av motorsykkelen. Honda har ikke slippe motoren inn i rammen som en belastning å bli halt, det gjorde det en del av rammen. De bakre svingarmer bolt direkte til motoren. Dette sparer vekt og bruker den iboende stivhet av motoren for å legge til stabiliteten av sykkelen. Super Hawk bruker en 41-millimeter HMAS patron gaffel for hjuloppheng foran og en Pro-link HMAS enkelt støt i baksetet. Forhjulet er en 120/70ZR-17 radial og bak er 180/55ZR-17 radial.
The Basics

Sykkelen har en akselavstand av 56,3 inches, en bakkeklaring på 5,1 inches, en sittehøyde på 56,3 inches og en vekt på 423.3 pounds. Sykkelen bruker en kjededrift, doble skivebremser foran bremser og enkelt disk bakbremsene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108205.html

Previous:
Next:

motorsykler