Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Harley-Davidson Sundowner Seat Spesifikasjoner

Harley Davidson eiere er en stolt rase, med noen tilbringer timer ridning langs åpne strekninger av motorveien. Men en fare for kontinuerlig sykling er det ubehag og tretthet som kan komme fra å sitte på en motorsykkel sete for en lengre tidsperiode. Sundowner ™ tilbyr en rekke sete modeller for å maksimere førerkomfort. Det var imidlertid noen stil bekymringer fra noen Harley brukere. Sundowner ™ Rider Seat

standard modell forbedrer demping over vanlige Harley Davidson seter. Det har et bredt bøtte form som også gir lavere ryggstøtte. The Rider Seat måler 13 inches i bredden og passer alle VRSC ™ Harley modeller etter 2007, med unntak av VRSCF og VRSCR. Det koster ca $ 170 per oktober 2010.
Deep Bucket Seat

Sundowner ™ Sundowner Deep Bucket Seat er lik i stil og design til Rider Seat. Også ment å maksimere komfort for både fører og passasjer, er Deep Bucket Seat litt større med en bredde på 14,5 inches. Det koster ca $ 230 i oktober 2010, og passer alle Harley-modellene XL50th Anniversary og senere. Det kan også passe andre Harley-modellene med en Retention Vaskemaskin, som selges separat.
Andre alternativer

Sundowner ™ også produserer andre Harley seter, inkludert passasjer pillions ment å øke komforten for passasjeren bare og solo seter for motorsykler som ikke kan romme passasjerer. Pillions solo seter, og andre bøtte-seter modeller varierte i pris fra $ 116 -. $ 290 i oktober 2010

Motorsykkel Seat hjemmeside vurdert Sundowner Harley seter på et gjennomsnitt på 4/5 stjerner, mens brukerne ga en 5/5 rating. Kommentarer inkludert tilfredshet med påstander om langvarig komfort, og anmelderne på motorsykkel Seat nevnte "god støtte, vektfordeling, og eliminering av trykkpunkter" tilbys med Sundowner seter. Likevel hadde noen brukere på en Harley forum blandede kritikker. Mens mange var enige om at Sundowner setene var komfortable, lagt andre at de var for stor, og mindre stilig enn de originale Harley seter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108204.html

Previous:
Next:

motorsykler