Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bryte i motorsykkel bremse sko

Riktig bryte -in nye bremseklosser på motorsykkelen er av største betydning . Selv om elektrodene er endret ut i din lokale motorsykkel butikk , og ikke i din egen garasje , er det fortsatt viktig for deg å sørge for at denne prosessen følges . The breaking -in eller "bedding -in" som mekanikere kaller det sikrer at de nylig installerte bremsene skal utføre for optimal standarder . Heldigvis , disse manøvrene er rimelig lett for dagens rytteren å utføre. Du trenger
Motorsykkel med nyinstallert bremser
Vis flere instruksjoner
en

Start motorsykkel. Varm den opp til riktig driftstemperatur før du begynner. Reis til en ut- of-the -way sted, vekk fra annen trafikk å gå videre med prosessen .
2

Accelerate til ca 60 mph . Godt bruke bremsene til å bremse ned til 10 mph . Ikke kommet til en fullstendig stopp og ikke låse bremsene . Speed ​​sikkerhetskopiere til 60 mph og gjenta denne prosessen for totalt åtte stopp .
3

Gjenta prosessen med åtte stopp hvis du bruker bremsessystem eller bare ønsker å sikre riktig sengetøy - i. Men cruise rundt lenge nok til at bremsene til helt avkjølt først .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106719.html

Previous:
Next:

motorsykler