Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer du en Harley-Davidson Avtagbar frontrute

Den første Harley-Davidson motorsykkel ble introdusert i begynnelsen av 20-tallet og hadde lite å tilby rytteren i goder. I dag, Harley-Davidsons er tilgjengelig med et bredt spekter av tilbehør designet for å gjøre kjøreopplevelsen morsommere. En av disse tilbehør er Harley-Davidson avtakbar frontruten. Frontruten bøyer vind, insekter og vei skitt fra rytteren, noe som gjør en mer behagelig og uanstrengt tur. Den avtakbare frontruten kan installeres på bare noen få minutter uten verktøy. Instruksjoner
en

Plasser myke, rene filler på hodelykten montering og i fremre kanten av drivstofftanken for å unngå riper eller andre skader under installasjon av frontruten. Kontroller at forhjulet peker rett fram slik at frontruten parentes ikke riper den malte overflaten av drivstofftanken.
2

Fjern det gamle frontruten (hvis montert) ved å gripe den på sine vertikale kanter . Trekk frontruten fremover for å løsne den fra gummibøssingene. Plasser frontruten til side når den er helt frigjort av foringer.
3

Installer den nye frontruten ved å plassere krokene på kranklager av frontruten montering på kanalen gummiforingen på søkelyset monteringsbrakett.
4

Plasser krokene på den øvre braketten på frontruten montering på kanalen av de øvre gummiforinger.
5

Skyv inn den frontruten forsamlingen fast til den sitter på alle gummibøssingene helt.
6

Beveg styret frem og tilbake for å sørge for at frontruten og dets parentes fjerne eventuelle hindringer før motorsykkelen. Fjern den beskyttende filler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106718.html

Previous:
Next:

motorsykler