Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan legge ved en Shoei Chin Vedlegg til en motorsykkel hjelm

De fleste av Shoei sin 2010 og nyere full-face hjelmer innlemme en avtakbar shin gardin som hindrer vinden fra å skli under hjelmen hake bar, reduserer vindstøy og turbulens. Haken gardin kan demonteres og installeres uten verktøy i noen sekunder for å passe skiftende forhold. I noen tilfeller kan haken gardin skal installeres i en hjelm fra en annen produsent, forutsatt at hjelmens hake bar er lik i størrelse og form til det av en Shoei hjelm. Instruksjoner
en

Vend deg hjelmen og legge den på fanget, vendt mot haken bar bort fra deg.
2

Lay Shoei haken gardin over haken bar, undersiden vendt opp. Rett inn kantene på haken gardin med gapet mellom hjelmens hardt ytre skall og indre skum fôr. Haken gardin må være på linje med dette gapet for å gi best mulig passform. Ikke fortsett hvis haken gardin er for stor eller for liten til å justere med dette gapet.
3

Trykk på tappen foran på haken gardin inn i gapet på forsiden av hake bar. Trekk haken gardin mot baksiden av hjelmen til lett strekke gardin materielle og trykk tappene på hver side av haken gardin inn i hjelmens gap.
4

Trykk lett ned på haken gardin til skikkelig på plass sine monteringshemper inn i hjelmen. Hvis tappene ikke plass, angitt med haken gardin kommer løs på egen hånd, må du fjerne haken gardin og ikke bruke den med hjelmen.
5

Fjern haken gardin fra hjelmen, hvis nødvendig, ved å trekke tappene på hver side av haken gardin ut fra gapet mellom hjelmens skall og indre liner, og deretter trekke foran fane ut av haken bar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111011.html

Previous:
Next:

motorsykler