Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan identifisere Deler av Motorsykler

For første gang ryttere, som ønsker å få på sykkelen og sykle kan bli dempet av uerfarenhet. Å vite hvordan sykkelen fungerer kan være like viktig som å vite hvordan man skal ri den. Før du ser over sykkelen, parkere den i et område hvor du kan enkelt og trygt gå rundt det. Du bør også referere din manual hvis du har en spesialisert eller sjelden modell av sykkelen siden noen deler kan være plassert i ikke-standardiserte steder. Instruksjoner
Dekk og Felger
en

stå bak motorsykkelen din og finn foran og bak dekk. I midten av hver på høyre side, finner de metall-fargede plater. Dette er din og bakbremsene.
2

Se på skivebremser foran så visuelt følge barer som strekker seg oppover. Dette er dine sjokk, og sammen utgjør din forgaffelen.
3

Inspiser høyre side av bakhjulet og finne metall stang som strekker seg fra midten av hjulet mot midten av sykkelen. Dette er svingarmen, som fungerer som back suspensjon.
4

Still deg foran sykkelen og utseendet mellom sprinklene i forgaffelen rett over hjulet for et buet stykke malt metall som dekker dekkets. Dette er den fremre støtfanger.
Controls
5

Sitt på setet på motorsykkelen din og se på venstre holke. Spaken festet til grep er clutchen, som lar deg skifte gir.
6

Look til høyre for clutch hendel. Du vil se tre kontrollknapper på styret. Den øverste knappen er den høye /nærlys lysbryter. Den andre knappen er blinklys bryteren, og den tredje knappen er horn.
7

Følg kurven på styret til du ser ett til tre sirkulære ringer, dvs. målere. Motorsykkelen vil ha minst et speedometer, en gass måler og en olje trykkmåleren. Det kan også ha en turteller. Noen moderne motorsykler kan ha en dataskjerm som viser all denne informasjonen i sentrum av kontrollsystemet, og andre kan ha en måler som viser all denne informasjonen.
8

se under målere for tenningen nøkkelhullet. Ikke alle motorsykler har tenning nøkler på sykkelstyret. Noen kan være plassert på venstre side av motorsykkelen på rammen nær bensintanken.
9

Følg styret til høyre til du ser et ekstra sett med knapper. Den øverste knapp er motoren cut-off bryter, som vil kutte strømmen til motoren. Den andre knappen er den elektriske starteren bryteren, som du trykker på for å slå av motoren over.
10

Look over høyre holke og finne den spaken. Dette er frambremsen spaken.
11

Vri høyre holke. Det vil snu. Dette er gassen og styrer mengden av gass kommer til motoren.
12

Flytt venstre fot opp på fotbrettet. Ser foran på foten din, og du vil se girspaken.
13

Se på høyre side av sykkelen på fotbrettet og ser rett foran den. Du vil se den bakre bremsepedalen som styrer den bakre skivebremse.
Powerhouse
14

Look under styret ved trekantet eller oval struktur rett under dem. Dette er din gass tank, som vil ha en sirkulær, metall gasskappe med et nøkkelhull.
15

Klatre av sykkelen og gå foran den. Se over fender, bak gaffel for å finne den flat panel som ligner på baksiden av et klimaanlegg. Dette er radiatoren.
16

Look bak radiator og du vil se rørene som bringer eksosen fra motoren ut av motorsykkelen. Disse rørene vil kurven rundt motoren. Følg dem til du ser dem komme ut under setet på sykkelen festet til en stor metall rør. Dette er lyddemperen. På yttersiden av skjerf, vil du se et metall skjold, dette varmeskjold beskytter fører og passasjer fra varmen fra eksos
17

Se bak eksosrørene på forsiden av. sykkel for et metall masse som har 3:58 ridged, firkantede biter av metall. Dette er din motor. Det er vanligvis plassert rett under setet på motorsykkelen i sentrum av sykkelen.
18

Sjekk under motoren på motorsykkelen for å finne en sirkulær metall kupé. Dette er overføring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107380.html

Previous:
Next:

motorsykler