Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Trekk en Front Sprocket på en CBR1100XX

En Honda CBR1100XX er drevet av en kjede-drive system som bruker et par tannhjul for å slå bakhjulet. Del av å opprettholde kjeden ligger i å erstatte tannhjulene hvis noen av tennene er slitt eller ødelagt for å hindre kjedet sklir. I motsetning til den bakre tannhjul, som er montert på bak-hjulet for enkel fjerning, er foran tannhjulet skjult under et lite deksel på venstre side av motoren. For å trekke tannhjulet, må CBR er fairings være delvis fjernet. Denne jobben vil ta deg minst 30 minutter å fullføre. Du trenger
4 mm unbrakonøkkel
Stikknøkkel Side 8 mm-kontakten
14 mm socket
27 mm socket
10 mm fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Trekk trimme klipp ut fra bunnen av venstre Underkåpen. Skru av kåpe er bolter med en 4 mm unbrakonøkkel. Trekk kåpen bort fra venstre side av motorsykkelen for å få tilgang fronten tannhjulsdekselet.
2

Løsne bakakselen en eikenøtt, ved hjelp av en pipenøkkel utstyrt med en 27 mm-kontakten. Løsne mutrene på begge bakhjulet kjeden beltestrammere med en 10 mm fastnøkkel. Snu beltestrammere 'justeringsbolter mot klokken med en 10 mm fastnøkkel til å løsne kjedet.
3

Løft motorsykkel på sitt senter stand, og skyv den bakre hjulet fremover for å løsne kjeden ytterligere .
4

Løsne skruene fra fronten tannhjulsdekselet omkrets med en 8 mm-kontakten. Trekk dekselet bort fra motoren.
5

Place motorsykkelen i første gir, ved hjelp av fot-opererte girspaken, for å hindre den fremre tannhjulet fra snu. Løft stasjonen kjeden av fronten tannhjulet. Skru av tannhjulet er montering bolt med en 14 mm pipe, og trekk så tannhjulet av motorens mellomaksel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110335.html

Previous:
Next:

motorsykler