Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik reparerer en Stripped Drain Plug på en Sportster

For det meste, kan endre Sportster olje være en enkel oppgave som krever liten tanke. En liten feilvurdering mens stramme den primære tappepluggen, derimot, kan lett skade den skjøre gjengene skåret inn i motorens veivhuset. Ikke slite. Mens en strippet bunnpluggen vil hindre at motoren forsegling, kan problemet løses med en kvalitet tråd-reparasjonssett. Du trenger
Stikknøkkel
5/8-inch socket
bunnpanne
Butikk filler
Tråd reparasjonssett for 3/18-16-inch dreneringspluggene
Grease
Elektrisk drill
Svingjern
Copper knuse vaskemaskin
Vis flere instruksjoner
en

Skru ut pluggen fra Sportster motor, med en pipenøkkel utstyrt med en 5/8-inch socket. Tapp den primære oljen i en panne, og tørk deretter tappepluggen hullet med en butikk fille.
2

Åpne din tråd reparasjonssett og fjerne innholdet. De fleste kits vil inneholde en borekrone, en forsenkning, en trådkuttingen trykk, et sett av 3/18-16-inch gjengeinnsatser og innsatsen installasjon verktøyet. Coat borekronen, forsenkning og kran med en generøs mengde fett. Fettet vil fange metallspon og fragmenter skapt av verktøyene, unngå risikoen for skader forbundet med metall biter i motoren.
3

Place din Sportster på en tjeneste stå eller helle det over mot en solid vegg for å gi maksimalt med tilgang til bunnen av motoren.
4

Større pluggen hullet og fjern de gamle tråder, ved hjelp av settets borekronen og en elektrisk drill. Bor på lav hastighet, og pass på å bore bare gjennom hullet og ikke i motoren.
5

Fjern borekronen fra drillen din og erstatte den med beskyttelsesfordypning. Sett beskyttelsesfordypning i avløpet hullet, med bormaskin med høy hastighet. Fjern beskyttelsesfordypning når det ikke kan settes inn noen lenger inn i hullet.
6

Skjær nye tråder i avløpet hullet, ved hjelp av settets springen og et trykk skiftenøkkel. Skru kranen klokken inn i hullet sakte for hånd. Hvis du føler motstand, stoppe og slå trykker mot en kvart omdreining, og så fortsette. Stopp etter at kranene blitt satt helt inn i bunnpluggen hullet. Sakte skru kranen for å fjerne det fra motoren, kutte en ny tråd i prosessen.
7

Skru en 3/18-16-inch sette inn i den nylig gjenga pluggen hullet, ved hjelp av innsatsen installasjonsverktøy. Stopp når toppen av innsatsen er i flukt med overflaten av motorens veivhus. Skru av installasjonen verktøyet.
8

Plasser en kobber knuse skive over drain plug i trådene for å hindre fremtidige oljelekkasjer. Skru pluggen inn i motoren med en 5/8-inch socket. Refill primærfluidet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110541.html

Previous:
Next:

motorsykler