Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage en Kawasaki KT 250 Turn Better

The Kawasaki KT 250 er en av de første serieproduserte motorsykler spesielt utformet med et høyt tyngdepunkt og lang akselavstand som trengs for studier ridning. Typisk for eldre sykler, må KT 250 periodisk vedlikehold for å sikre jevn og effektiv styring i krappe svinger. I tilfelle det er en stund siden headsettet var betjent, inkludere nye lagrene så motorsykkelen blir bedre på en konsistent basis. Jobben krever din tålmodighet og mekanisk sikkerhet. Du trenger:
Metric verktøy
Butikk filler
Spray smøremiddel
KT 250 styrelageret
lagerfett
Tre blokker
Momentnøkkel
Vis mer Instruksjoner
Forberedelse
en

Park motorsykkelen på sitt senter stativ. Koble frontlys wire og fjerne frontlys. Koble den nedre enden av forbremsen kabelen fra skivebrems foran bøylen. Fjern forhjulet fra gaflene.
2

Koble front brems kabel, clutch kabel, og gassvaieren på styret. Løsne komprimering boltene på styret klemmen og fjerne den øverste delen av klemmen. Løft styret av headsettet.
3

Løsne og fjerne sekskantmutrene på toppen av styringsgruppen stammen og begge gaffel tårn. Fjern vaskemaskin og eventuelle avstandsstykker fra toppen av hodesettet. Ta styringen bar fra toppen av hodesettet.
4

Løsne komprimering boltene på den øvre delen av høyre og venstre gafler. Senk gaflene ut av headsettet. Fjern og kast headset peiling på bunnen av gaffelen stammen.
5

Lirk den øvre styring bærer ut av toppen av styringsgruppen headset og kast lageret.
6 < p> Rengjør innsiden av styringsgruppen headset grundig med spray renere og butikk filler.
Montering
7

Smør den nye øvre headset lageret med en generøs mengde lagerfett . Plasser lageret inn i toppen av hodesettet. Plasser en kort lengde på plastrør på toppen av lageret og trykk den øvre enden av røret med en hammer for å feste lageret.
8

Smør nye lavere headset lageret med en generøs mengde lagerfett. Skyv lageret på gaffelen stammen og presse den ned mot bunnen av stammen for hånd. Seat lageret ved veiskillet stammen med plastrør og hammer.
9

Installer forgaflene helt inn i headsettet nedenfra og støtte dem på plass med tre blokker under nedre enden av gaflene . Plasser styringen bar på toppen av hodesettet. Sikre gaflene ved hjelp av originale hex nøtter og en momentnøkkel. Trekk til høyre og venstre komprimering klemmer på gaflene.
10

Place de lagrede avstandsstykker og vaskemaskin på styre stammen. Træ den opprinnelige hex mutter på stammen og skru det fast med momentnøkkel.
11

Monter forhjulet i gaflene og koble den nedre enden av forbremsen kabelen til målepunktet. Monter styret på styring bar ved hjelp av lagrede klemme og klemme bolter. Koble til forbremsen kabel, gassvaier og clutch kabel på styret. Sett på frontlys og koble frontlys wire.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111232.html

Previous:
Next:

motorsykler