Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å flytte de bakre blinklys på en Harley

De fleste Harley-Davidson motorsykler er utstyrt med et par blinklys montert på bakskjermen sin ramme rails. Selv om de tjener sitt formål godt i denne plassering, kan det være nødvendig å bevege de sving-signaler for å installere et sett med salveskene eller av estetiske grunner. Faktisk er spesielle bilskilt parentes tilbys av Harley-Davidson og andre produsenter til dette formålet. Flytting de bakre blinklys bruker noen av disse produktene, eller en brakett som du har laget selv, er en ganske smertefri oppgave som kan gjennomføres på mindre enn en time. Du trenger
Phillips skrutrekker
Pipenøkkel og stikkontakter
License plate bracket
Vis flere instruksjoner
en

Fjern motorsykkelens plass, med en stjerneskrutrekker skrutrekker til å fjerne setet bolt på bakskjermen. Løft setet opp og bort fra motorsykkelen for å få tilgang til batteriet. Hvis du arbeider på en Sportster eller Dyna-modellen, løft av dekselet på batteriet boksen. Skru ut bolten fra batteriets negative terminal, med en stjerneskrutrekker. Trekk den negative ledningen vekk fra batteriet.
2

Fjern skruene fra halen lampe linse, med en stjerneskrutrekker. Trekk linsen og pære ut av lampehuset å få tilgang til bakre blinklyset er ledningskontakter, plassert på øvre hjørnene av huset. Trekk blinklys 'kontakter ut av de ledende delene på lampene' bolig.
3

Reach under bakskjermen og trekk blinklys 'kabler og kontakter ut av halen lampehuset. Skru av nøtter fra blinklyset er monteringsskruene på bunnen av bakskjerm, ved hjelp av en pipenøkkel. Trekk blinklys og deres ledninger ut av bakskjermen sin ramme rails.
4

Skru aksjen lisens plate bracket er bolter, med en pipenøkkel.
5

Skyv bakre blinklys er ledningene gjennom den nye lisensen plate bracket monteringshull. Trekk til blinklyset er gal mot braketten, med en pipenøkkel.
6

Skyv blinklyset er kabling gjennom hullene på baksiden fender aksjer lisens plate festepunkter. Roter blinklys til de er nivå, så stramme Monteringsmutterene med en pipenøkkel. Bolt lisensen plate braketten på plass på bakskjermen, med en pipenøkkel.
7

Skyv blinklyset er ledningene gjennom den bakskjermen og inn i halen lampehuset. Koble kontaktene til de riktige kontaktene. Skru halen lampe pære og linsen på plass med en stjerneskrutrekker.
8

Sett den negative kabelen til batteriets negative terminal, med en stjerneskrutrekker. Senk batteriet boksens lokk, hvis noen. Installere setet og stram setet skrue med en stjerneskrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110415.html

Previous:
Next:

motorsykler