Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner en Ignition Switch på en Honda Cb1000c

avduket i 1983, inneholdt Hondas CB1000C en akseldrevet 973 cc firesylindret motor, som var ment å gi optimal ytelse erfaring kombinert med komforten til en langdistanse touring sykkel . I dag er Hondas CB motorsykler nyter en økning i popularitet, med mange CB1000Cs være forberedt på å delta i livet igjen i høyt tempo. Gjør du det krever litt restaurering, ofte i form av å erstatte utslitte eller ødelagte komponenter, for eksempel tenningslåsen. Etter varig mange års tjeneste, kunne bryterens ledninger erodere til point of failure. Heldigvis, erstatte tenningslåsen er ganske enkel. Du trenger
Allen socket satt
Stikknøkkel
Phillips skrutrekker
Hex socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en Allen socket å skru løs frontlys montering bolter på hver side av frontlys, og lavere frontlys til gaffelen.
2

Bruk en skrutrekker til å fjerne de pan-skruer fra dekselet. Trekk dekslet fra måleren braketten. Bruk en hex socket å skru boltene som fester braketten til styringsgruppen åk. Trekk braketten bort fra styringsgruppen åk.
3

Vend meter braketten over og skru de to boltene som fester tenningslåsen med en hex socket. Trekk tenningen ut av måleren braketten.
4

Følg tenningslåsen ledningsnett til motorsykkelens viktigste ledningsnett. Klem switchens kontakten og trekk den av av de viktigste ledningsnett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106951.html

Previous:
Next:

motorsykler