Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere våren på en Honda CBR 600 F4i

Har din bæresystem satt opp riktig kan gi en enorm forbedring i måten CBR600 F4i håndtak. Dessverre har de fleste street ryttere er uvitende om de betydelige gevinster som er skjult bak de "universelle" innstillinger oppringte inn ved fabrikken. Få mest mulig ut av aksjen bakhjulsopphenget kan gjøres med bare en skiftenøkkel skiftenøkkel og en assistent, men det vil kreve flere ritt for å finjustere suspensjonen til din kjørestil og valg av ridning miljøer. Du trenger
Skiftenøkkel
to assistenter
Liten flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Mål bakre støtdemper sin sag, eller mengden av sjokk og vårens kompresjon når lastet med en rytter. Ha en assistent løfte motorsykkelen oppreist. Ved hjelp av et målebånd, måle avstanden fra det bakre hjulet aksel til bunnen av motorsykkelens hale eller sub-frame. Sitt på motorsykkel og innta en sittestilling mens en assistent holder motorsykkelen oppreist. Har en annen assistent ta en ny måling fra bakakselen til halen eller sub-frame. Forskjellen mellom de to målingene er fjæringen sin sag. En 25mm sag er ideell for street riding, mens en 30mm sag er best for racing og spor ridning.
2

Sett bakhjulsoppheng sin sag. Ved hjelp av en skiftenøkkel skiftenøkkel, justere vårens forspenning, den forhåndsinnstilte våren komprimering med suspensjon helt ut. Øke forspenning ved å vri på preload adjuster over våren klokken, komprimere våren for å senke sag. Snu preload adjuster mot klokken for å utvide vår, heve sag høyde.
3

Reset bakre støtdemper er kompresjon og returdemping. Disse innstillingene vil påvirke hvor raskt våren og støtdemper vil komprimere og gå tilbake til sin utvidede tilstand, påvirker ride stabilitet og komfort. Lokaliser kompresjon justereren på toppen av støtdemper og demping justereren på undersiden av den bakre støtdemperen. Snu justerbar mot klokken med en flat skrutrekker inntil justerbar sitter forsiktig. Dette er den "full myk" innstilling. Drei regulatoren med klokken, telle antall hele omdreininger, før regulatoren sitter forsiktig i "full hard"-innstillingen. Tilbakestille rebound og komprimering demper innstillinger til punktet halvveis mellom "full myk" og "full hard".
4

Juster rebound komprimering. Med motorsykkel på stativ sin, trykk på halen av motorsykkelen nedover for å komprimere støtdemper og våren. Slipp motorsykkel og telle hvor lang tid det tar for baksiden for å gå tilbake til sin fullt utvidet tilstand. Hvis bakenden stiger på mindre enn ett sekund, øke returdemping ved å dreie innstillingshjulet klokken en halv omdreining om gangen til bakenden tar ett sekund å utvide. Hvis bakenden tar lengre tid enn et sekund å utvide, redusere rebound demping ved å dreie innstillingshjulet mot klokken en halv omdreining om gangen.
5

Ta motorsykkelen for en prøvetur. Ta oppmerksom på hvordan motorsykkelen føles og oppfører seg på turen. Øk returen og kompresjonsdemping i små trinn, hvis suspensjonen føles for myk og tar seg ikke godt i en sving,. Reduser rebound og kompresjon demping hvis suspensjonen er harde eller ustabil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106952.html

Previous:
Next:

motorsykler