Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva er den enkleste måten å få luften ut av bakbremsene på GL1100 Goldwing?

Air infiltrasjon er en av de vanligste årsakene til et svekket hydrauliske bremsesystemet på en Honda Goldwing 1100. Luft kan komme inn i bremsekretsen hvis væskenivået i master sylinderen reservoaret slippe til en nær-tom tilstand, eller gjennom porer eller sprekker i bremse slanger. Den innestengte luften komprimerer under kreftene som utøves av det hydrauliske systemet, redusere den totale produksjonen av bremsesystemet. Mens fronten bremsesystemet er lett tilgjengelig, er bakbremsen skjult bak Goldwing sin ramme deksler og saddlebags. Du trenger
unbrakonøkkel 5 mm
Socket, 10 mm
Stikknøkkel
DOT 3 bremsevæske
Clear plastrør, 1/4-tommers indre diameter, 2 meter lang
Grease
Catch jar, 1/2 liter
Crescent skiftenøkkel, 8 mm
Shop håndklær
Vis flere instruksjoner
en

Løft Goldwing på sitt senter stå. Ta tak i dekselet på høyre side plassert under setet, trekk deretter dekselet bort fra montering maljer bygget inn i motorsykkelens ramme.
2

Åpne venstre og høyre salveskene. Fjern setet bolter, plassert over de indre veggene i salveskene, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Løft setet av motorsykkelen. Trekk venstre saddlebag kablingskontakt ligger langs venstre sete rail. Skru boltene fra innerveggen av den venstre saddlebag med en 10 mm stikkontakt og en pipenøkkel. Trekk saddlebag bort fra motorsykkelen. Dette trinnet gjelder bare for utdanningen og Aspencade modeller.
3

Fjern lokket fra den bakre master sylinder reservoaret ligger under høyre sete rail. Dra innvendig membran ut av reservoaret. Fyll beholderen til sin "Full" mark med DOT 3 bremsevæske.
4

Trekk gummistøvel av lufteventilen på toppen av den bakre bremsekalippernes. Coat ene ende av en to-fot stykke 1/4-tommers indre diameter plastrør med fett, og deretter skyve den smurte enden av slangen over toppen av lufteventilen. Plasser gratis, ungreased enden av slangen i en 1/2-quart fangst jar. Fettet skaper en forsegling mellom slange og lufteventilen, hindrer luft lekker inn
5

Skru lufteventilen en kvart omdreining med en 8 mm halvmåne fastnøkkel til å åpne ventilen. Trykk ned på den bakre bremsepedalen for å tvinge ut en liten mengde bremsevæske. Stram lufteventilen, deretter sakte slipper bremsepedalen. Gjenta til væske fanget i slangen er fri for luftbobler.
6

Luft bremsevæske ut som beskrevet ovenfor, inntil væskenivået i bakre brems master sylinder reservoaret har senket til midtveis mellom "Full" og "fylle" merker. Installere reservoaret lokket og den indre membran.
7

Stram lufteventilen mot bøylen. Trekk plastrør av lufteventilen ved hjelp av en klut. Tørk opp eventuelt sølt bremsevæske. Trekk til lufteventilen til 4,3 fot-pounds med en momentnøkkel, og skyv deretter gummistøvel over lufteventilen.
8

Skyv dekselet på høyre side inn i rammens montering maljer. Installere venstre saddlebag og setet motsatt av måten de ble fjernet, hvis det er aktuelt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111726.html

Previous:
Next:

motorsykler