Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan til Store Dirt Bikes

Så mye moro som du kan ha riding skitt sykler, tider fortsatt komme når syklene må gå inn bagasje. Hvis sykkelen skal bare sitte i noen uker, betyr det egentlig ikke trenger noen spesiell omsorg annet enn hva du normalt vil gjøre hvis du har planlagt å ri igjen neste dag. For lengre perioder med sittende uvirksomme, 30 dager eller mer, bør du ta noen ekstra skritt for å sørge for at sykkelen er klar til å gå når du kan ri igjen. Du trenger
Bensinstabilisator
Batterilader
Tire pumpe
senter stå
ekstra bensin
Chain lube
Vis flere instruksjoner
1

Rengjør sykkelen din. Det føles rart å vaske gjørma av en sykkel bygget for skitt, men gjør det likevel. Forlater en sykkel skitne og fuktig når du setter den i lagring oppmuntrer til utvikling av rust. Du kan bruke såpe hvis du vil, men det viktigste formålet med denne vask har mindre å gjøre med å gjøre sykkelen pen, og mer å gjøre med å gjøre at den holder seg i god form. En god rengjøring med vann vil fungere fint. Enten la sykkelen sitte ute før det tørker, eller tørke den med et håndkle.
2

Legg drivstoff stabilisator. Følg instruksjonene på merkevare av drivstoff stabilisator du kjøper, og sørg for at du toppen av tanken din med ekstra gass. Du vil ha så mye gass som mulig i tanken for å holde ut luft som kan føre til at innsiden av tanken for å ruste. Slå av gassen petcock og la motoren gå til den dør av mangel på drivstoff.
3

Rengjør og smøre kjedet. Få kjedet så rent som mulig deretter grundig gni det ned med kjetting glidemiddel. Arbeid linkene rundt en liten stund glidemiddel sitter på kjeden for å sikre at alt er beskyttet.
4

Blås opp sykkelens dekk til maksimalt trykk. Dette holder dekket fra å utvikle en flat spot. Plasser sykkelen på sitt senter stativ, eller en racing stativ. Ideelt forhjulet vil være litt over gulvet, og verken foran eller bak dekk vil ha sykkelen sin fulle tyngde hviler på dem.
5

Dekk luftfiltre. Bugs kan gjøre et rot av et filter, og ekorn synes å mene luftfiltre ville gjøre et flott sted å lagre sine nøtter for vinteren. Aluminiumsfolie fungerer godt for å holde filtre bug og gnager gratis. Et stykke folie over eksosrøret kan også hjelpe fraråde bugs og gnagere.
6

Ta ut batteriet. Plasser batteriet på en overflate av tre og fest den til et batteri vedlikeholdslading lader som vil sykle på og av. Du trenger ikke en stor lader, selv den minste 0,5 amp lader vil arbeide for å holde batteriet tilstrekkelig ladet for å beskytte den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109909.html

Previous:
Next:

motorsykler