Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte Harley Hjullagre

foran og bak hjulene på Harley-Davidson motorsykler er nå utstyrt med forseglede kulelager som ikke krever smøring som en del av rutinemessig vedlikehold. En regelmessig inspeksjon av dekk og hjul, er imidlertid nødvendig for å sjekke for sterk slitasje, tydelige skader og lignende. Selv om det ikke er mulig å inspisere lagrene uten å fjerne dem, kan en motorsykkel med uregelmessig håndtering varsle føreren at et problem eksisterer. Skulle lagrene bli slitt, noe som gjenspeiles av støy eller dårlig håndtering, vil de trenger å bli erstattet. Du trenger
Passende motorsykkel lift /jack montering
SAE skralle satt
SAE fastnøkkel satt
Harley-Davidson Hjullager Remover /Installer Set
Vis mer Instruksjoner
forhjul fjerning
en

Block motorsykkelen slik at den fremre hjulet er hevet over bakken. Forsikre deg om at motorsykkelen er stabil før du fortsetter.
2

Løsne og fjerne festeboltene fra fronten bremsekalippernes. Løft bøylen ut av fremre rotor og la den henge fritt ved den vedlagte bremseslange.
3

Fjern aksel mutteren med en skralle og trykke ut akselen med en myk klubbe . Plasser aksel i en ren plassering for å unngå forurensning. Tillate hjulet til å falle ut fra forgaffelen. Det kan være nødvendig å la luften ut av dekket for å oppnå dette.
4

Flytt hjulet til en benk arbeidsområdet for å fortsette.
Bakhjul fjerning

5

Block motorsykkelen slik at drivhjulene er hevet over bakken. Fjern salveskene ved å rotere to quick-release studs 1/4 omdreining mot klokken. Legg sekkene på en sikker, out-of-the-way sted for å unngå skader.
6

Fjern høyre-sided lyddemperen ved å løsne og fjerne ormen stasjonen klemmer og varme skjold med en skralle .
7

Ta av aksel mutteren fra bakhjulet med en skralle og trykk akselen fri fra hjulet med en klubbe. Plasser akselen på et rent sted å unngå forurensning.
8

Trekk i rattet for å frigjøre bremseskiven fra bremsekalippernes. Tillate at hjulet deretter falle fremover. Skli beltet kjøretur fra sprocket sin. Ta bakhjulet til en benk arbeidsområdet for å fortsette.
Trekk Lagrene
9

Monter front-wheel bearing-fjerner verktøy med hex mutter og Nice peiling på å tvinge skruen. Sett den medfølgende stål ball innsiden av større hylsen og installere hylsen på å tvinge skruen også.
10

Sett hylsen inn i den indre diameteren på lageret.
11 < p> Skru den sekskantede mutteren på hylsen med en SAE nøkkel til leppen kommer i kontakt med kanten av lageret.
12

Hold tvang og vri mutteren til lageret kommer gratis. Gjenta denne prosedyren på motsatt side av hjulet.
Installer ny Lagrene
13

Velg wheel-bærende installere verktøy for det aktuelle hjulet. Sett stangen med vedlagte støtte plate gjennom rattet på ventilen stammen side.
14

Installer det nye lageret, større pilot, Nice peiling, vaskemaskin og hex mutter på stangen.

15

Vri mutteren å tvinge nye lagre på sin rase. Lageret anses helt på plass som den berører beskyttelsesfordypning inne i hjulet.
16

Gjenta på motsatt side av hjulet.
17

Sett hjul, lyddempere og saddlebags i motsatt rekkefølge rekkefølge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106791.html

Previous:
Next:

motorsykler