Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre oljefilter på en Bandit 1200

Erstatte Suzuki Bandit 1200 oljefilter med hver oljeskift er avgjørende for den videre drift av motorsykkelen. Under normale driftsforhold, hindrer oljefilteret stammer noe rusk eller forurensninger innenfor motorsykkelens oljeforsyning og den fra å forårsake skade i motoren. Hvis venstre ukontrollert, kan oppbygging av rusk redusere oljestrømmen og sulte motoren for olje. For å unngå at dette problemet oppstår, har Suzuki innarbeidet en spin-on-olje filter for å forenkle oljefilteret endringsprosess. Pass på å varme opp motoren og tapp oljen før du begynner denne oppgaven. Du trenger
17 mm socket
Stikknøkkel
bunnpanne
Momentnøkkel
Cap-style olje filter skiftenøkkel
Olje filter
10W40 motorolje, 4 quarts
Butikk håndklær
Window-spray
Vis flere instruksjoner
en

starte motorsykkelen og la den gå på tomgang i tre minutter. Dette vil varme oljen i motoren, slik at den kan tømmes helt i en kortere tidsperiode. Stopp motoren og løft motorsykkel på sitt senter stand.
2

Fjern oljepåfyllingslokket fra høyre side av motoren. Plasser en oljepanne rett under tappepluggen på bunnen av motoren. Fjern tappepluggen med en 17 mm kontakten og la oljen renne helt. Sett pluggen og trekk den til 16 ft-lbs. med en momentnøkkel.
3

Finn oljefilteret på venstre side av fronten av motoren bak eksos header rørene. Ved hjelp av en cap-stil olje filter skiftenøkkel festet til en socket fastnøkkel, skru oljefilteret fra motoren og kast den.
4

Klargjør det nye oljefilteret, bruke et tynt lag med 10W40 motorolje til oljefilteret indre O-ringen. Skru oljefilteret på motoren for hånd til den sitter mot motoren. Stram oljefilteret to hele omdreininger med en olje filter skiftenøkkel.
5

Tørk bort eventuelt oljesøl med en klut. Spray eksos header rør med vindusvask og tørk igjen med en ren butikk håndkle for å hindre røyk fra oljerester.
6

Legg opp til 3,7 liter fersk 10W40 motorolje gjennom olje filler på høyre side av motoren. Tørk bort eventuelt oljesøl med en ren butikk håndkle og skru oljepåfyllingslokket tilbake på motor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107277.html

Previous:
Next:

motorsykler