Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

1983 Yamaha Maxim 650 Carb Justeringer

The 1983 Yamaha Maxim bruker to Mikuni CV forgassere til å drive to sylindre, 650cc motor. Konstant hastighet (CV) forgassere er vanlig på cruiser sykler fordi utformingen gir jevnere akselerasjon enn typiske slide-ventil forgassere. Forgasser justeringer krever mekanisk kompetanse og kunnskap om CV drift i tilknytning til de viktigste jets, jet nåler og drivstoff-luft blandinger. Synkronisering av forgassere for daglig kjøring er gjort ved hjelp av motorsykkelens turteller å koordinere tomgang og gass drift. Du trenger
1983 Yamaha 650 service manual
Metric verktøy On Main jetfly (valgfritt)
2 Mikuni 34mm forgasser kits
2 luftfilter patroner
Vis flere instruksjoner
Sette opp
en

Lukk drivstoff petcock ventilen og fjern rytterens sete fra motorsykkelen.
2

Løsne luftrensere fra begge forgassere og kast filteret patroner. Koble drivstoff linjer og throttle overføringer fra begge forgassere. Fjerne både forgassere og plassere dem på en arbeidsbenk.
3

Fjern drivstoff boller fra begge forgassere. Tømme eventuelle gjenværende drivstoff i boller i en bensinkanne. Kast drivstoffskålen pakninger. Sett hver skål stående på benken med flyter og nål jetfly intakt.
Rik og Lean Justeringer
4

Snu forgassere over. Merk størrelsen av de viktigste jets stemplet på forsiden av hver stråle. Hvis sykkelen går sterkere når det er kaldt og svakere når varmet opp, er den viktigste jet for stor. Hvis sykkelen går dårlig når det er kaldt og litt bedre når varmet opp, er den viktigste jet for liten. Bytt ut de viktigste jets som trengs.
5

Drei begge forgassere over og fjerne forgasser caps, blender og gass retur våren fra hver. Legg merke til plasseringen av jet nål klipp inne begge forgassere. Hvis motoren er sterk i midten til høy område (5000 rpm til 7500 rpm) når det er kaldt, men dårlig når det blir varmet opp, forgassere er også rik og nålen klipp må senkes. Hvis ytelsen er substandard på mid-range, de forgassere er for mager og nålen klipp må heves.
6

Lavere eller heve nålen klippet ett hakk på hver forgassere som trengs for å gjøre rede for rik eller lean drift. Sett den nye throttle returfjærer fra Mikuni forgasser kits i hver forgassere. Installer de nye membraner og lue pakninger på hver forgasser. Fest dekslene på hver forgasser.
7

Hold drivstoff boller nivå og måle float høyde fra kanten av bollen på hver forgasser bruker metriske float sporvidde. Senk float høyde 1 mm hvis du har installert et større hovedprosjekt jet. Hev float høyde 1 mm hvis du har installert en mindre hoveddyse.
8

Inkluder de nye flottørskål pakninger fra kits og fest float boller til hver forgasser.

Synkronisering av karbohydrater
9

Monter forgassere på motoren. Koble throttle forbindelser og begge drivstoffrør. Sette nye filterpatroner i hvert luftfilter og feste de luftrensere i begge forgassere.
10

Åpne drivstoff petcock ventilen. Start motorsykkel og la motoren varmes opp til normal driftstemperatur.
11

Ta en posisjon som gjør det mulig å betjene gassen vri-grep og observere throttle sammenhengene på begge forgassere. Vri på gassen flere ganger og la motoren gå på tomgang. Observer turtelleren som du justerer throttle-stop skruer på hver forgasser slik at begge throttle spakene er synkronisert og motoren går på tomgang på 950 RPM.
12

La motoren gå på tomgang. Slå av drivstoff og luft blanding skruen på den ene forgasseren hver vei til du finner punktet der motoren går på tomgang og raskest. Gjenta prosedyren for å justere drivstoff-luft-blandingen på motsatt forgasseren.
13

Observer turtelleren. Justere tomgang til 950 RPM ved å vri på gassvaieren adjuster uansett etter behov. Sett på rytterens sete på motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110952.html

Previous:
Next:

motorsykler