Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Mini Dirtbike Vs. Pocketbike

Mini skitt sykler og pocket sykler er rimelige, små motorsykler med motorer generelt med 50 cc forskyvninger. De er rettet mot barn om 10 år og under. De begynner rytter og instruksjonsvideoer sykler. Selv om begge typer sykler dele omtrent samme størrelse, er mini skitt sykkel en off-road motorsykkel med Knobby dekk mens pocket bikes er miniatyr streetracere utstyrt med glatte dekk og etterligne de store super sykler i styling. Mini Dirt Bikes

Bike beslutningstakere utforming mini skitt sykler for barn. De er nesten identisk med standard dirt bike og er ikke mye forskjellig i størrelse fra de minste voksen-størrelse motocross sykler med motorer fortrenge 125 cc. Den store forskjellen er mini skitt sykkel har mindre makt og rammen er litt mindre. Mest minis har en maksimal hastighet mellom 30 og 35 mph, men noen er i stand til å nå opp til 64 mph. Disse hastighetene utsetter unge ryttere til farlige forhold hvis ikke får tilsyn av en voksen. Mini dirt bikes er kjøretøy ment for et kontrollert miljø. Riders sitte på sykkelen med sine fingre lett berøring av brems og clutch med albuene opp og deres tær på pinnene. Noen forhandlere markedet mini skitt sykler som pocket sykler, men pocket bike Moniker er vanligvis reservert for street-style minis.
Pocket Bikes

Pocket bikes er spesialisert street racing sykler. Men de krever også et kontrollert miljø for unge ryttere. Pocket bikes tjener samme formål som en mini skitt sykkel som første sykkel for nybegynnere, men det er mer eller mindre markedsført for unge racing entusiaster i stedet for den alminnelige rytter. I likhet med mini skitt sykkel, koster pocket bike vanligvis mindre enn $ 300 på tidspunktet for publisering, men det er ofte rimeligere enn mini skitt sykkel. Noen pocket sykkel produsenter i Italia, Tsjekkia og andre europeiske land tilbyr høy kvalitet sykler for så mye som $ 3500. Entusiaster ofte endre motoren for å øke produksjonen til langt overgår standarden 30 til 35 mph hastighet fabrikken sykkel kan oppnå.
Mini Dirt Bike Specs

Mini dirt bike gjør og modeller variere litt i dimensjoner og motor spesifikasjoner. En RX en Mini dirt bike, for eksempel, har en luftkjølt, to-takts, 49-cc motor med en pull starter og 5-hestekrefter. Stoppe kraften kommer fra kryssborede avlange skivebremser. Den RX1 er 45 inches lang, mens en Moto X50cc modell er 57,5 ​​inches lang. De fleste mini dirt bikes ri på 10-tommers dekk. RX en dirt sykkel veier £ 45. og bærer så mye som £ 285. mens de større Moto X50cc veier 138 kg. Selv om mini skitt sykler generelt har sylindervolum rundt 50 cc, litt større skitt sykler, karakterisert som unge skitt sykler, kan ha motorer fortrenge 70 cc og 100 cc.
Pocket Bike Specs

Pocket bikes har begge motorer i produksjon, størrelse og hastighet evner som mini skitt sykkel. Det er noen forskjeller i størrelse og vekt kapasiteter. En Cagllari Pocket Rocket, for eksempel, har en 5-hestekrefter, 47 cc motor, måler ca 42 inches lang og har en lav profil på bare 23 inches. Det har også minimal bakkeklaring på ca 5,5 inches. Den Cagllari veier snaue £ 32. men kan bære opptil en 275-lb. rytter. En Polini-Motori 910 Carena har en to-takts motor fortrenge bare 40 cc, men kan generere opptil 6,2 hestekrefter. Det måler 38 inches lang. En Mplay pocket street bike har en 47 cc motor og er 39 inches lang. Det rides på 11-tommers dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111617.html

Previous:
Next:

motorsykler