Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sette Triumph Rør på en BSA

Triumph og BSA motorsykler dele visse design egenskaper som gjør det mulig å utveksle rørene på sykler med tilsvarende motor fortrengning. For eksempel, hvis du foretrekker det throaty lyden av en Bonneville 650, kan du installere rørene fra en TR120 på en BSA Spitfire Special. Uavhengig av stil eller motorstørrelse, krever jobben kompatible deler og grunnleggende mekaniske evner å sette Triumph rør på en BSA. Installere rørene ett om gangen for de beste resultatene. Du trenger:
BSA header klemmer
Triumph rør
Tilfeldige isolert ledning
Triumph eksos klemmer
BSA eksos manifold pakninger
Standard stikkontakter og skralle
Vis mer Instruksjoner
en

Slide en BSA header klemme på den rette enden av en Triumph rør. Skyv klemmen siste svingen i røret til blusset slutten. Sørg for at den flate siden av klemmen er mot blusset slutten.
2

Plasser røret ved siden av BSA med blusset enden mot eksosmanifolden på forsiden av motoren. Avhengig av stilen, går røret under rammen eller over motorhuset.
3

Fest røret midlertidig på plass med tilfeldige lengder av isolert ledning rundt røret og den øvre rammen tube av sykkelen. Hvis det er nødvendig, snu fangsten under setet for hånd og løft setet for å få tilgang til en ramme tube.
4

Fjern mutteren og bolten fra en Triumph eksos klemme med en stuss og skralle. Skyve klemmen inn på enden av røret. For rør under rammen, plassere klemmen på festet på nedre rammerør. For scrambler rør, posisjon klemmen på fjellet under oljereservoaret.
5

Sett bolten gjennom leiren og fjellet og træ mutteren for hånd. Ikke trekk til mutteren på dette punktet.
6

Skyv header klemme unna blusset enden av røret på manifolden. Flytt røret til side nok til å installere en BSA eksos manifold pakning på manifolden for hånd.
7

Flytt røret på manifold og skyv header klemme mot manifold. Trekk til bolten på klemmen sikkert med socket og skralle.
8

Stram mutteren på eksos klemme og montere sikkert med socket og skralle. Fjern den midlertidige ledningen støtter fra røret.
9

Gjenta fremgangsmåten for å installere en ekstra Triumph rør på to sylindre BSA.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111341.html

Previous:
Next:

motorsykler