Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Installasjonsveiledning for en CV Boot på en Polaris ATV

Constant Velocity leddene er brukt på fire hjul stasjoner og i ATV med uavhengige bakhjulsopphenget for å tillate strøm som skal leveres til hjulet samtidig gir styring og større bevegelse av hjulet. CV støvler vanligvis er skadet og revet. Bevis for fett på utsiden indikerer en splitt. Reparere boot med en gang hindrer fukt og smuss fra å komme inn i leddet og skade det resulterer i en svært kostbar reparasjon. Reparere boot med en gang er en mye raskere og mindre kostbar reparasjon. Du trenger
Hånd verktøy
Jack og stands eller ATV lift
Sideavbiter
CV boot kit
Vis flere instruksjoner
en

Elevate ATV og fest den enten på bukker eller en ATV lift er forsiktig med å la hjulet du har tenkt å jobbe med hengende gratis. Teste sikkerheten av ATV på heisen eller bukker før du fortsetter.
2

Fjern hjulet er festet til akselen du har tenkt å jobbe med. Fjern sentrum mutteren som holder akselen til navet. Dette er enten en klype mutter eller på eldre Polaris modeller mutteren holdes på plass av en splinten. På de fleste Polaris modeller fjerne øvre og nedre kuleledd fra A-arm ved hjelp av instruksjonene i håndboken for den aktuelle modellen. Fjern enden av akselen fra navet være forsiktig for ikke å skade gjengene.
3

Bruk en lirke bar å fjerne den indre joint fra differensialen. På Polaris modeller akselen holdes i differensial med et klipp. Sett akselen på et rent og godt opplyst område.
4

Skjær metal band som holder den skadede boot på plass på akselen. Skyv boot tilbake for å avdekke leddet. Ved hjelp av en butikk fille eller hånden din, fjerne fett rundt leddet å avsløre låseringen som holder leddet på plass. Ta av kroken og skyve felles gratis. Skyv den gamle boot av akselen og rengjør alle deler.
5

Kontroller at du har kjøpt en pakke som inkluderer en ny boot, klemmer, klipp, og en pakke med fett. Skyv liten del av støvelen på ny til akselen. Reinstallere felles på til akselen med en ny låsering. Bruker alle fettet i pakken følger med, fylle bagasjerommet med fett. Monter den store enden på den ytre del av akselen som huser leddet. Installere nye klemmer for å feste støvelen på plass og tørk overskytende fett.
6

Skyv akselen tilbake i differensial. Bruk en ny klipp og sørge for at det klikker og låses på plass. Plasser hub over enden av akselen og installere den ytre mutteren løst.
7

Fest hub til øvre og nedre A-armer. Stram alle boltene med riktig moment spesifikasjoner. Ved hjelp av en punch, sett inn den ytre klype mutter eller erstatte splinten med en ny.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111281.html

Previous:
Next:

motorsykler