Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Installasjon av Stator Assembly på en 350 Yamaha Warrior

Yamahas Warrior-serien ATV operere på en Magneto-basert generator til makten sin tenning og lysanlegg. En elektrisk strøm blir generert som en permanent-magnetisert stål rotoren blir rotert av krigers veivaksel forbi en kveil av kobbertråder som kalles en stator. Selv om statoren er ganske robust, kan dens ledning spole bli skadet mot ekstrem varme eller mangel på riktig vedlikehold. Når spolen er brutt, vil magneten ikke være i stand til å produsere tilstrekkelig effekt til å tillate den å løpe Warrior. Bytte stator og rotor, om nødvendig, er en ganske rask oppgave som kan gjennomføres på en time. Du trenger:
Stikknøkkel
17 mm socket
bunnpanne
Momentnøkkel
5 mm unbrakonøkkel
Stator spole
Magneto rotor
Yamaha svinghjul avtrekker ( yamaha del # YM-0414)
trakt
2,6 liter SAE 10W30 motorolje
Vis flere instruksjoner
en

Start Warrior motor og la den gå på tomgang i tre til fem minutter å varme opp motorolje. Stopp motoren og la den avkjøles i 10 minutter. Skru ut pluggen fra bunnen av motorens veivhuset, med en pipenøkkel og en 17 mm-kontakten. Tømme motorolje inn i en bunnpanne, stram tappepluggen til 31 fot-pounds med en momentnøkkel og 17 mm-kontakten.
2

Skru boltene fra runden veivhusdekselet til venstre side av motoren, ved hjelp av en 5 mm sekskantnøkkel. Trekk dekselet og pakningen bort fra motoren.
3

skru fra hverandre stator og pickup spoler fra innsiden av venstre veivhusdekselet, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Trekk pickup spole ut av dekselet, og vekk fra statoren coil. Trekk statoren spiral ut av dekselet, deretter følger sin ledninger til ledningsnettet under venstre side din Warrior seteskinnene. Trekk statoren fra ledningsnettet.
4

Plasser en ny stator spiral inn i venstre veivhusdekselet, deretter Monter pickup spolen i sin opprinnelige posisjon. Stram pickup og stator spoler 'bolter til 7,2 fot-pounds med en momentnøkkel og en 5 mm unbrakonøkkel. Route statoren ledningsnett gjennom kanalen kuttet i bunnen av veivhuset dekselet.
5

Trekk Magneto rotoren ut av motorens veivaksel med en Yamaha svinghjul avtrekker. Ikke løft av startmotoren clutch fra veivakselen. Skyver en ny magneto rotoren på veivakselen, rette inn hakk skåret i sentrum av skiven med den woodruffkilen utstående fra starteren clutchen. Hopp over dette trinnet hvis du bare erstatte stator coil.
6

Sett venstre veivhuset over og en ny pakning på venstre side av motoren. Stram dekke sin bolter til 7,2 fot-pounds med en momentnøkkel og en 5 mm unbrakonøkkel. Plugg stator spolen ledninger inn i Warrior ledningsnett under venstre sete rail.
7

Ta peilepinnen av av retten veivhusdekselet og plassere en trakt inn dekselets filler halsen. Fyll motorens veivhus med 2,6 liter SAE 10W30 motorolje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110805.html

Previous:
Next:

motorsykler