Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda motorsykkel frontruten Installasjon Veibeskrivelse

Motorsykkel frontruter beskytte deg mot flygende vrakrester mens du kjører. Hvis din Honda motorsykkel frontruten er skadet eller ødelagt, må den byttes ut. Noen frontruten produsenter inkluderer monteringsanvisningen, men mange gjør det ikke. For de fleste modellene kan fjerne den gamle frontruten og erstatte den med en ny gjøres i en time eller to, men det er noen Honda-modeller som må sitte for en dag eller to for å tillate frontruten for å samsvare med formen på festene. Du trenger
unbrakonøkkel satt
Wrench sett
Skrutrekkersett
Lommekniv
arbeidshansker
Shop rag
Spray-on silikon
Show Flere Instruksjoner
Honda NT700V og lignende modeller
en

Lirk fire gummi dekker av boltene som holder frontruten på plass med en lommekniv.
2

Skru de fire frontruten bolter med en unbrakonøkkel. Sett boltene til side.
3

Fjern det gamle frontruten og sett den til side.
4

Plasser den nye frontruten på plass, og sett de fire boltene. Nøye stramme boltene, over-innstramming kan knekke glasset
5

Legg plast pakninger - følger med den nye frontruten - til boltene.. Erstatte gummi bolt dekker.
Honda ST1300 og lignende modeller
6

Lirk fire gummi bolt dekker av frontruten bolter. Bruk en lommekniv for å dra forsiktig av deksler.
7

Skru ut de fire frontruten bolter med en umbraconøkkel. Ikke fjern gummipakningen.
8

Fjern det gamle frontruten og plassere den nye frontruten på plass mot frontruten mounts. Bytt ut de to øverste boltene bare.
9

Skyv den nederste delen av den nye frontruten på plass. Du må kanskje bruke litt press fordi formen på den nye frontruten ikke er dannet for å matche kurven av monteringsbrakettene.
10

Sett de resterende to bolter og gummi deksler. Ikke stram skruene. Frontruten vil kurven for å matche monteringsbrakettene i ca to dager, i løpet av denne tiden, holde sykkelen i et område hvor temperaturen er 50 grader Fahrenheit eller høyere for å hindre skader på frontruten
Honda. Gold Wing og lignende modeller
11

Hev spaken for frontruten slik at det er helt opp. Dra forsiktig gummistøvler mot speilene på hver side.
12

Skyv begge speilene frem, ett om gangen. Dette vil utsette en mutter, en på hver side, for høyden spakene. Fjern mutterne, ta ekstrem forsiktighet for ikke å slippe dem.
13

Wrap en klut fille rundt en flat skrutrekker og bruke den til å forsiktig lirke opp på frontruten garnityr på strekningen mellom frontlyktene. Løft garnityr opp, som en bil hette, og støtte den opp med en skrutrekker hvis det er nødvendig.
14

Roter nå utsatt dekselet stykke 180 grader for å få tilgang til bolten under. Fjern denne bolten med en skiftenøkkel og løft av hele garnityr delen.
15

Fjern Phillips og Allen skruer som fester frontruten på plass. Det vil være to Allen-skruer og enten to eller fire Phillips skruer, avhengig av modell-året av din Honda motorsykkel. Løft av frontruten når alle skruene er fjernet.
16

Erstatt noe av båndet materialet langs montering omkrets som kan bli skadet hvis nødvendig. Fjern det gamle borrelåsen hvis det er en på din modell. For modeller som har denne stripen, det ligger der frontruten og dash møtes. Legg til en ny borrelåsen på plass hvis modellen krever det.
17

Plasser den nye frontruten på plass, fest skruene du fjernet tidligere og heve skjoldet helt. Hvis adjuster har en "4"-innstillingen, vil du bare være i stand til å feste alle bitene de justeringer som er fjerde eller femte fra bunnen.
18

Monter de resterende delene i motsatt rekkefølge av fjerning. Start med de Phillips /Allen skruer, deretter erstatte garnityr og bolten. Vri dekselet stykke tilbake til sin opprinnelige posisjon så spray sjefene under garnityr. Senk garnityr på plass.
19

Erstatt de to mutrene som går bak speilene og presse speilene tilbake på plass. Skyv gummistøvler tilbake på plass og lavere høyder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107587.html

Previous:
Next:

motorsykler