Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Yamaha Kodiak 4-Wheeler går ikke på tomgang med choken Av

En jevn tomgang er nødvendig å tillate en Yamaha Kodiak ATV motoren gå mens maskinen står stille. Manglende evne til å holde en inaktiv uten bruk av choken er en indikasjon på en tett forgasser pilot stråle, som gir brennstoff fra tomgang til en kvart-gass. I de fleste tilfeller er tresko forårsaket av rust eller rusk fanget i drivstofftilførselen. Men en slam-lignende stoff, skapt av bensin tendens til å bryte ned over tid, kan skape en lignende tilstand. For å løse dette problemet, må forgasseren fjernes fra Kodiak og rengjøres grundig. Du trenger:
5 mm unbrakonøkkel
10 mm socket
Stikknøkkel
Phillips og flat skrutrekker
Metal punsj
plast container
Forgasser rengjøringsmiddel
Spray -on forgasseren renere
Trykkluft
Vis flere instruksjoner
en

Fjern ATV førersetet, ved hjelp av utløseren på baksiden av setet. Trekk sidedekslene ut av ATV ramme, som ligger under bensintanken. Skru av tanklokket, og deretter fjerne bensintanken cover, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Skru lokket på bensintanken.
2

Still ventilen på drivstofftanken til "Off" posisjon, trekk deretter bensinslangen av ventilutløpet med en tang. Fjern bensintanken, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel, en 10 mm pipe og en pipenøkkel.
3

Fjern strupeventil dekselet fra høyre side av forgasseren, med en stjerneskrutrekker skrutrekker. Trekk gassvaieren ut av strupeventil. Skru chokevaieren fra venstre side av forgasseren. Løsne klemmene som fester forgasseren til motoren inntak flens og luften boksen duct, med en flat skrutrekker. Trekk forgasseren ut av ATV.
4

Hold forgasseren avløpsslangen, som ligger på bunnen av forgasseren flottørkammeret, over en plastbeholder. Løsne tappeskruen, som ligger på venstre side av flottørkammeret, med en flat skrutrekker. Tillate noe drivstoff igjen i flottørkammer kan tømmes helt. Dra dreneringsslangen av flottørkammeret, og deretter helt skru tappeskruen.
5

Fjern flottørkammer fra bunnen av forgasseren, med en stjerneskrutrekker. Fjern den lange pilot jet og de to mindre hoved-og starteren dyser fra jet rager under midten av forgasseren ved hjelp av en liten, flat skrutrekker. Legg merke til plasseringen av dysene som fjerner dem.
6

Trykk ut pinnen feste float til float tårnene på bunnen av forgasseren, ved hjelp av et metall punch. Trekk flottørventilen ut av ventilsetet, som ligger mellom float tårnene. Skru ventilsetet, ved hjelp av en 12 mm stikkontakt.
7

Hold dysene inntil et sterkt lys og se gjennom jet hull boret inn i messing. Ideelt sett bør lyset være synlig gjennom dysene. Hvis du ikke kan se lyset, er det jet tilstoppet. Plasser dysene og flyte kammer i en forgasser rengjøringsmiddel i minst en time.
8

Fjern topplokket og choke mellomgulvet fra toppen og høyre side av forgasseren, henholdsvis ved hjelp av en stjerneskrutrekker. Fjern membranen gli fra toppen av forgasseren.
9

Rengjør forgasseren bolig, ved hjelp av en liberal mengde spray-on forgasseren rengjøringsmiddel. Rett vanndusjen inn i forgasseren, brensel-og lufttilførsel på bunnen og sidene av forgasserhuset. Blås trykkluft gjennom passasjene å fjerne eventuelle gjenværende rusk eller oppbygging.
10

Spray float, float ventil og ventil sete med spray-on forgasseren rengjøringsmiddel.
11 < p> Fjern dysene og flottørkammer fra rengjøringsmiddel. Blås trykkluft gjennom dysene for å fjerne eventuelle gjenværende rusk eller oppbygging.
12

Sett ventilsetet, flottørventil, flyte og flyte pin inn i forgasseren. Skru pilot, hoved-og forrett jetfly på plass, og deretter setter flottørkammer. Reinstallere membranen gli, topplokket og choke membran på toppen og venstre side av forgasseren. Skyv dreneringsslangen på flottørkammeret, og skru tappeskruen på plass.
13

Sett forgasseren på motoren inntak flens, og skyv luften boksen duct på forgasserinntaket. Stram begge forgasser klemmer. Installere choke-og kabler, og montere strupeventil dekselet.
14

Sett drivstofftanken på ATV. Skyv drivstoff slangen på drivstofftanken ventilutløpet. Ta av tanklokket, og deretter setter drivstofftanken dekselet og skru lokket på plass. Skyv sidedekslene på begge sider av ATV ramme, deretter installere setet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111706.html

Previous:
Next:

motorsykler