Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

DIY Motorsykkel Lever Omslag

Motorsykkel spaken dekker add fortauskant appell og funksjonalitet på motorsykkelen. Legge dekorative perler eller dusker til dekslene fremhever stilen på sykkelen og gir mulighet for spesiell personlig tilpasning. Skinnet dekker legge til den totale størrelsen på spakene og øke førerens komfort ved å redusere hvor mye spakene bite i fingrene under aktivering. Økt gripeflate øker også kontroll og sikkerhet ved å redusere tendensen av glatt finish på spakene for å skli i førerens grep under våte kjøreforhold. Dikte skinn spaken dekker selv med noen grunnleggende verktøy. Du trenger:
2 skinn stykker
Razor kniv
Straight edge
Felt-tip markør
lær punsj
2 skinn blonder
Vis flere instruksjoner

en

Skjær skinn med en barberhøvel kniv og straight edge for å lage et rektangel ca 3 inches bred med minst syv inches lang. Bestem omtrentlig lengde ved å måle dine spaker og legge lengden på dusker, hvis ønskelig. Rundt lengdemåling opp til nærmeste hele tomme.
2

Hold kortsiden av skinn i stilling på spaken så nær spakstativet som mulig for å oppnå maksimal spaken dekning. Markere ytterkanten av skinn med tusjen markør der den møter knotten på slutten av spaken.
3

Skjær skinn av på mark for en flush kanten. For dusker, kutt skinn i strimler begynner på merket og strekker seg til ønsket dusk lengde. Trim overflødig skinn som er utenfor dusken lengde med en barberhøvel kniv og rett kant.
4

Hold skinn i posisjon og vikle den rundt armen. Marker lær om 3/8-inch kort hvor det runder over hele starter kanten av dekselet på både spakstativet slutten og spaken knott enden av dekselet. Sett en rett kant på disse merkene og kutte skinn av med en barberhøvel kniv.
5

Punch blonder hull ca 1/4-tommers fra kanten av skinntrekk med et skinn punch. Begynn med spakstativet enden av dekselet og fortsett ned en kant til du møter knotten enden av dekselet eller begynnelsen av dusker.
6

Brett spaken dekke over seg selv og justere toppen hjørnene og kantene sammen. Sett inn en tusjen markør inn i blonder hull å overføre hull steder til motsatt kant av dekselet. Brett ut dekselet og slå de merkede blonder hull ut med et skinn punch.
7

Wrap dekselet rundt spaken med blonder hull på innsiden kanten av spaken mellom spak og holke.
8

Lace dekselet på spaken med tynne skinn blonder begynner på spakstativet enden av dekselet og slutter med knott enden av dekselet. Sikre lissene med en firkantet knute. Trim lissene av om en 1-tommers utover knuten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111555.html

Previous:
Next:

motorsykler