Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan ta Motorsykkel Curves

Riding en motorsykkel gjennom et bånd av veldreide veier er en av de største gledene ved de to-hjul sport. Dessverre er mange nye ryttere skremt av sine maskiner, føler at de mangler ferdigheter som trengs for å navigere en svingete vei sikkert og effektivt. I verste fall scenarier, blir disse rytterne tilnærming måfå, går inn i en sving for fort og for tidlig og miste kontrollen. Lære hvordan du skal ri gjennom en sving kan til tider være vanskelig. Men med praksis, vil svinger blir andre natur. Instruksjoner
en

se fremover av hvor du går, skanning for hindringer langs veien og på jakt etter den "inngang" av svingen. Dette er det punkt ved hvilken vil begynne å styre inn i sving. Hold øynene på dette området som du nærmer deg.
2

Sett kroppen din posisjon på motorsykkelen ved å forflytte vekt i retning av svingen. Hvor langt du skifte vekten vil avhenge meste på din kjørestil og type motorsykkel du rir, men sørg for å flytte vekten forbi sentrum av motorsykkelen.
3

Shift inn et lavere gir for å holde motorsykkelen innenfor sitt dreiemoment, noe som gir den maksimale mengden av nyttbar effekt ved å øke motorens turtall (omdreininger per minutt).
4

Slipp gassen og bremsen fast når du nærmer deg inngangen til svingen. Bremse med motorsykkel stående for å sette din inngang hastighet i et behagelig tempo. Slipp bremsehendelen så snart du har bremset til ønsket inngang hastighet.
5

Initiere turn når du nærmer deg turn inngang punkt. Counter-styre inn i sin tur ved hjelp av en hånd, presser fast på håndtaket på innsiden av retningen av svingen. For eksempel vil en venstre sving krever at du skyve venstre styret å sette i gang igjen.
6

Roll gassen på litt når du passerer toppen, den strammeste delen av svingen, for å bosette motorsykkelen sin suspensjon. Counter-styring ut av svingen, skyver styret motsatt av svingen sin retning for å rette motorsykkelen. Påfør gassen jevnt for å akselerere bort fra turn som motorsykkelen blir stående igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106823.html

Previous:
Next:

motorsykler