Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre bakhjulet Lagrene på en 2008 Kawasaki KLX110

Hjulene brukes på Kawasakis 2008 KLX 110 dirt bike er utformet for å lette noe av sjokket generert av ulendt terreng møtt under løypekjøring eller motocross racing. Mens de fleste mindre støt kan bli ristet av seg, kan harde landinger ta en toll på settet av kulelager som gjør at KLX 110 hjulene å spinne fritt. Slitte hjullagre ofte presenterer seg selv som en sliping lyd mens motorsykkelen er i bevegelse, de også tillate hjulene til å vrikke fra side til side. Hvis venstre ureparert, kan slitte lagrene føre hjulene til å binde, muligens forårsaker en krasj. Du trenger
14 og 19 mm socket
Stikknøkkel
10 mm fastnøkkel
Tenger
Dirt sykkel stå
Flat skrutrekker eller lirke bar
Parts- rengjøring spray
Air kompressor
Metal punsj
Mallet
høy temperatur fett
hjullager
Bearing driver
Grease sel
Vis flere instruksjoner

en

Velg et flatt, jevnt arbeidsplass og parkere KLX 110 på sin kick-stand.
2

Trekk splinten ut fra høyre side av bakakselen med en tang. Løsne bakakselen mutteren fra høyre side av akselen, ved hjelp av en 19 mm pipe og en pipenøkkel. Løsne begge kjede-justering låsemuttere, som ligger på begge sider av svingarmen, ved hjelp av en 10 mm fastnøkkel. Snu kjede-justeringsmutterne klokken fire hele omdreininger, med en 10 mm fastnøkkel, for å løsne kjedet. Skyver du bakhjulet fremover, for hånd, for ytterligere å løsne kjedet.
3

Skru regulatoren vingemutteren fra slutten av bakbremsen stang, for hånd. Trekk det bakre bremsestangen ut av det bakre hjulet bremsetrommelen arm, for hånd. Trekk splinten ut av dreiemomentet bak arm bli med bakbremsen trommel til høyre side av svingarmen, ved hjelp av tang. Skru den bakre dreiemoment arm mutter, ved hjelp av en 14 mm pipe og en pipenøkkel. Trekk den bakre momentarm bort fra bakhjulet bremsetrommelen.
4

Monter KLX 110 på en dirt sykkel stativ. Trekk kjedet av tannhjulet bak, plassert på venstre side av bakhjulet. Trekk bakakselen ut fra venstre side av svingarmen, for hånd, senk deretter bakhjulet til bakken og rulle den bort fra motorsykkelen.
5

Trekk det bakre tannhjulet og tannhjulet puter av den venstre side av den bakre hjulnav, for hånd. Lirke fett forsegler begge sidene av bakhjulet hub, med en liten flat skrutrekker eller en lirke bar.
6

Sett inn en lang metall slag gjennom den ene siden av bakhjulet og fest den mot baksiden av hjullageret på den motsatte side av hjulet. Slå lageret ut fra hjulet med en klubbe, beveger den effekt langs kanten av lageret for å sikre at den blir fjernet jevnt for å unngå arrdannelse bakhjulnavet. Fjerne de gjenværende hjullager, med samme metode.
7

Rengjør bakhjulnavet, ved hjelp av en del rengjøring spray og trykkluft.
8

Coat den nye høyre side hjullager i høy temperatur fett. Skyve lageret inn i høyre side av hjulet hub for hånd, deretter på lageret på plass med en bærende sjåfør og en klubbe. Monter venstre hjullager, med samme metode.
9

Skyv et nytt fett segl over begge hjullagre for hånd. Pek på fett selene med en bærende sjåfør og en hammer til selene sitte flush med sidene av bakhjulet hub.
10

Sett inn igjen sprocket puter inn i venstre side av bakhjulet, og skyv den bakre tannhjul på plass. Løft bakhjulet opp mellom svingarmen bena. Skyv bakakselen gjennom venstre side av svingarm og gjennom rattet. Løst skru bakakselen mutter på enden av akselen for hånd.
11

Trekk kjedet over tannhjulet bak, deretter spinne bakhjulet litt til kjedet er montert helt på tannhjulet. Slå både kjede justeringsmutterne klokken fire hele omdreininger, med en 10 mm fastnøkkel, å stramme kjedet. Stram kjedestrammertappen låsemuttere mot svingarm, med en 10 mm fastnøkkel.
12

Skyv dreiemomentet bak koblingen på festebolten nederst på bakhjulet bremsetrommelen for hånd. Skru dreiemomentet bak koblingen mutteren på plass, med en pipenøkkel og en 14 mm-kontakten. Stram mutteren til 18 fot-pounds, med en momentnøkkel. Skyv en ny splint gjennom hullet i enden av montering stud, deretter bøye pin ben utover med tang. Skyv bakbremsen stang gjennom bak bremsetrommelen arm, deretter skru regulatoren vingemutter på enden av stangen for hånd.
13

Senk KLX 110 på spark sin stå. Stram den bakre aksel mutteren til 47 fot-pounds, ved hjelp av en 19 mm pipe og en momentnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111414.html

Previous:
Next:

motorsykler