Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Sett Derby Cover på en 2003 Sportster

Harley-Davidsons 2003 Sportster-modellene brukes en flyttbar derby dekke for å tillate rask tilgang til motorsykkelens clutch. Under rutinemessig vedlikehold, må dekslet fjernes fra den primære kjeden dekselet på den venstre side av motoren for å holde clutchen og dens smørende væske. Mens fjerner dekselet synes så enkelt som unbolting det fra motoren, må man sørge for å unngå å skade den nye derby dekselet og dets pakning. Du trenger
Motorsykkel stå
T-27 Torx driver
Derby dekselpakning
Momentnøkkel
T-27 Torx socket
Vis mer Instruksjoner

1.

Løft Sportster off sin side stå og støtte det i oppreist stilling, ved hjelp av en motorsykkel stand. La motoren avkjøles i minst 30 minutter.
2

Skru derby dekke boltene fra den primære kjeden dekselet på venstre side av motoren, ved hjelp av en T-27 Torx driver. Trekk derby dekselet og dets pakning av den primære kjeden lokk, for hånd.
3

Hold en ny derby pakning mot den primære kjeden lokk, motstående side med ordene " ; Mot Clutch "mot den primære kjeden dekselet. Skyv pakningen på plass, med pakningen er trekantet hull plassert på toppen av derby dekselet port.
4

Plasser derby dekning mot den primære kjeden saken dekselet og skru den øverste derby-cover bolten på plass, for hånd. Løst skru de gjenværende boltene på plass, for hånd.
5

Stram den øverste derby-cover bolt til 100 tommers-pounds, med en T-27 Torx-kontakten og en momentnøkkel. Stram de gjenværende boltene til 100 tommers-pounds, med en T-27 Torx-kontakten og en momentnøkkel, i et kryss og tvers mønster for å unngå å ødelegge dekselet.
6

Senk Sportster på sin side stå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111415.html

Previous:
Next:

motorsykler